General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

enginizmir

enginizmir

Üye
Herkese merhaba bende dün 5 saat izmiri talan ettikten sonra siyahını bulup aldım.. galaxy wonderı 350 tlye sıfır gibiydi sattım üstüne 250 verdim aldm :) çok güzel bir cihaz 1 hafta oncesindede kız ark kardesine beyaz almıstık.. gel gelelim cihazı aldm içindeki şarjı bitirene kadar. tuşları kilitlediğimde yaklaşık 6 kere uyanmama sorunu yaşadım her seferinde bataryayı sok tak yaptım.. nerdeyse kırıp atıcaktım..biraz arastırma yapınca benim durumu yasayan başkalarıda oldugunu gordum.. bu beni sevindirmedi ama ortak bir sorun olmasından dolayı yazılım adına iyileştirilme yapılabileceğini düşündüm.. başka bir sorun olarak. android orjinal temasını seçtim.. sürekli hatalar verdi. google uygulamaları durdu dedi başka bişiler de durdu dedi.. nese ondan snra temayı değiştim şarj bitene kadr baska sorunla karsılasmadım.. 13 sattır sarjda bakalm yeni bişi ler olmaz umarım.. telefonu yinede çok seviyorum..

Buğra

Buğra

Admin
General mobilin markası kötü birde birde biri konuyu terket demiş babasının yeri sanki sanamı sorcam ekranı içine göçer tabi yoksa niye 600 tl

Lutfen telefonu karalama kampanyasi yapmayiniz telefonda hic bir sorun yok 1 aydir kullaniyorum

Buğra

Buğra

Admin
Herkese merhaba bende dün 5 saat izmiri talan ettikten sonra siyahını bulup aldım.. galaxy wonderı 350 tlye sıfır gibiydi sattım üstüne 250 verdim aldm :) çok güzel bir cihaz 1 hafta oncesindede kız ark kardesine beyaz almıstık.. gel gelelim cihazı aldm içindeki şarjı bitirene kadar. tuşları kilitlediğimde yaklaşık 6 kere uyanmama sorunu yaşadım her seferinde bataryayı sok tak yaptım.. nerdeyse kırıp atıcaktım..biraz arastırma yapınca benim durumu yasayan başkalarıda oldugunu gordum.. bu beni sevindirmedi ama ortak bir sorun olmasından dolayı yazılım adına iyileştirilme yapılabileceğini düşündüm.. başka bir sorun olarak. android orjinal temasını seçtim.. sürekli hatalar verdi. google uygulamaları durdu dedi başka bişiler de durdu dedi.. nese ondan snra temayı değiştim şarj bitene kadr baska sorunla karsılasmadım.. 13 sattır sarjda bakalm yeni bişi ler olmaz umarım.. telefonu yinede çok seviyorum..

Eger wifi acik ekrani kitliyorsaniz sorun ondan dolayi :oke:

Sarangni

Sarangni

Üye
İki yıllık android tecrübeme dayanarak şunu diyebilirim ki... Şuana kadar söylenen bütün sorunlar aşılacak sorunlar. Çünkü hepsi yazılımsal. Cihazı kullanmadım ama gelen yorumlar gösteriyor ki donanımsal bir sıkıntı yok. Bu aşamadan sonra iş yazılım desteğine bakıyor. Firma da destek vericeğini açıklamış zaten. F/P olarak alınabilecek cihazlar listesinin tepesinde görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Dede

thebancally

Üye
Kardesim ne idugu belirsiz yuksek donanimli sakat telefon almak sizi akilli yapmaz. Bu forumda s3 veya baska telefona herkes 2000 tl vermedi

Benim tepkim o çocugun dilindendi yoksa digerlerine lafım yok anlatamıyorum çünkü ona.Ne idugu belirsiz sakat telefon dedigin yurtdışında birçok ülkede satılıyor.Blu şirketi telefonun üreticisi Amerika-Miamili bir şirket.Türkiye de sadece samsung-nokia-sony gibi büyük şirketler telefonlarını sattıgı için ne idugu belirsiz diye damga vuruyorsunuz telefona.Şu telefon 900 tl ye satılsa bu kadar kötülenmezdi eminim.Samsung 2000 tl den satmaya başladıgı telefonlarını 1 yıl sonunda 1100 tl ye satıyorsa,eminimki 800-900 tl ye de satsa yine kar edecek.Nasıl bir olay döndügünü anlayın.Bu arada benim amacım 600 tl ye böyle iyi bir telefon olabildigini telefon almak isteyenlere de gösterebilmek.Şu telefonu alıp ben pişmanım diyen kaç kişi gördününüz? 1 yada 2. o da teknik bir problemden dolayı.Her telefonda olabilir bunlar.Parası olan başka telefon alsın birşey diyemem.Ama 600 tl ye bu telefon yerine bilindik markaların çöp telefonlarını tavsiye edenleri gördükçe sinir oluyorum.Bu telefonu alma diyenlerde daha 1 kere kullanmış kişiler degil."General mobile 600 tl hmm çin malı bu alınmaz" diyen tipler telefonu 1 kere kullansın nasıl yiyorlar o lafları.Kulllanan 250 kişiden sadece 1-2 kişi almayın diyorsa bu telefon alınır.

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Benim tepkim o çocugun dilindendi yoksa digerlerine lafım yok anlatamıyorum çünkü ona.Ne idugu belirsiz sakat telefon dedigin yurtdışında birçok ülkede satılıyor.Blu şirketi telefonun üreticisi Amerika-Miamili bir şirket.Türkiye de sadece samsung-nokia-sony gibi büyük şirketler telefonlarını sattıgı için ne idugu belirsiz diye damga vuruyorsunuz telefona.Şu telefon 900 tl ye satılsa bu kadar kötülenmezdi eminim.Samsung 2000 tl den satmaya başladıgı telefonlarını 1 yıl sonunda 1100 tl ye satıyorsa,eminimki 800-900 tl ye de satsa yine kar edecek.Nasıl bir olay döndügünü anlayın.Bu arada benim amacım 600 tl ye böyle iyi bir telefon olabildigini telefon almak isteyenlere de gösterebilmek.Şu telefonu alıp ben pişmanım diyen kaç kişi gördününüz? 1 yada 2. o da teknik bir problemden dolayı.Her telefonda olabilir bunlar.Parası olan başka telefon alsın birşey diyemem.Ama 600 tl ye bu telefon yerine bilindik markaların çöp telefonlarını tavsiye edenleri gördükçe sinir oluyorum.Bu telefonu alma diyenlerde daha 1 kere kullanmış kişiler degil."General mobile 600 tl hmm çin malı bu alınmaz" diyen tipler telefonu 1 kere kullansın nasıl yiyorlar o lafları.Kulllanan 250 kişiden sadece 1-2 kişi almayın diyorsa bu telefon alınır.

Sonuna kadar katiliyorum anlatiyorum herkese ama bir kac kisi cikip telefonu karalamaya calisinca uyelerin akli karisiyor

ANIL

ANIL

Admin
Telefonu karalamak için buraya gelenler en kısa sürede forumdan uzaklaştırılır arkadaşlar. Telefonu kullanmayanlar bu konuda bilgi almak için bulunmalılar karalamak için değil.

• Beğen
Tepkiler: Joker ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Neden böyle bir tartışma içerisine girdiğinizi anlamış değilim.

Herkes akıllı telefon almak ister ama iyi birşey olsun dediği zaman fiyat hep yüksek çıkar. Herkes iyi para kazanamıyor bu ülkede. Herkesin bir telefon için ayırabileceği bir bütçesi var. Lütfen bırakın kim hangi telefonu alabiliyor ise onu alsın.

Ben hem kendime hem eşime peşin para 32gb Galaxy S4 alabilecek durumdayım çok şükür.Artık telefon merakım kalmadığı için hala galaxy ace kullanıyorum.eşime ise bu telefondan aldım ve çok şükür şimdiye kadar bu konuda okuduğunuz hiçbir hatayı almadım.Ayrıca eşim telefondan çok memnun.

Yani sizin birbirinize hakaret ettiğiniz bu anlamsız tartışmayı aklım almıyor.Herkes ister bir ortama girdiği zaman çıkarıp son model en pahalı bir telefonu masanın üzerine koysun ama olmuyor işte.

Bende iddia ediyorum ki bu fiyat aralığında ne Samsung nede bir başka bilinen bir marka telefon alınmaz. Kullandığım telefon galaxy ace ve hala 500 lira gibi bir fiyat istemiyor. Hak ediyor mu? HAYIR!!!

Lütfen kimse bu konuya gelip bu telefon beş para etmez, Çin malı, plastik adi birşey gibi kötüleme yapmasın. Madem bu kadar düşünüyorsunuz insanları onlara S4 yada muadili telefon almaları için yardımcı olun.!

• Beğen
Tepkiler: Berk E. ve Joker
tufless

tufless

Üye
Gereksiz telefon alıcakların akıllarını karıştırıyolar. Burda böyle böyle hatalar gelmiş başkasındada varmı böyle sorunlar diyorum. Adam ordan 600 tl lik telefondan ne bekliyon ki diyor. Saçma saçma gereksiz yorumlar atılıyor. Sizler o zaman durumunuz varsa gidip en pahalılarından alın. Herkesin durumu vericeği para bellidir. Gelipte telefonu kullanıp etmeden hatta bi kere bile elinize almadan yorum yapmayın.

• Beğen
Tepkiler: m_kan
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Arkadaşlar forumda bir sürü kullanıcı kulübü var ve tek sorun çıkan kulüp burası.
Neden?
Alıp veremediğiniz ne. Neden s4 kullanan insanlar bizim one x kulübüne gelip kavga çıkarmıyor? S4 daha iyi hani?
600 liraya insanların üst düzey cihaz kullanmaları mı hoşunuza gitmiyor?
Size göre general mobile ne kadar kötü olursa olsun burda insanlar telefonlarından memnunlar ve telefonları hakkında bilgi paylaşımı için burdalar. Sizin fikriniz size aittir. Kendi fikrinizi bir başkasına dayatma isteği neden?

Herkesin kendi bütçesi kendi seçimi. Bu konuda artık tartışma istemiyorum.
Yönetime hakarete varasıya tartışmışsınız.
Bu mesajımdan sonra hala devam ederseniz sonuçlarına katlanırsınız :oke:
Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: BatuhanOzalp77, -efşan, Dede ve 2 diğerleri
tufless

tufless

Üye
Uyarıyıda aldıkk :) Çookta iyi oldu :) Arkadaşlar bende hala almayı düşünüyorum. 603 kullanıyorum onu verip üstüne onu almak istiyorum. Arkadaşlar bu durdurulma hatası vs neden oluyor. Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Wifi açıkken ekran kapandığında tekrardan açılmama olayını bilirim çok sinir edici bir durumdur. Tamamiyle yazılımsal ve kernel sorunudur. Samsung orjinal romunda vardı bu sorun. Anca başka ülkenin romunu yükleyince düzelmişti.
Soruna yabancı forumlarda "Screen Of Death" ya da "SOD" deniyor. Bu şekilde aratırsanız belki bir çözüme ulaşabilirsiniz. Çünkü bu custom romlarda da çıkabilen ve genelde ilk güncellemede çözülen bir sorundu.

Ekran kapalıyken tuşa bastığında uyandırma komutunu veremiyor. Bi yarım saat sonra deneyin o zaman açılıyor şansınız varsa. Ya da bataryayı çıkaracaksınız mecbur. O da çok sinir eden bir durum.

Diğer bir seçenekte telefonu kapatmak için açma/kapama tuşuna uzun basmak. Eğer telefon kapansın mı diye onay kutusu çıkıyorsa bu ekranın açılmasını sağlayabiliyordu kimi zaman.

Şimdi hatırladım ta windows mobile zamanlarında vardı bu sorun :)

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Uyarıyıda aldıkk :) Çookta iyi oldu :) Arkadaşlar bende hala almayı düşünüyorum. 603 kullanıyorum onu verip üstüne onu almak istiyorum. Arkadaşlar bu durdurulma hatası vs neden oluyor. Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Durdurulma hatasi ilk defa duydum bende hic olmadi oyle bir sorun yok telefonda forumda 1 kiside vardi o sorun yazilimsal bir sey olabilir zaten guncelleme gelecek 1 ay icinde

Buğra

Buğra

Admin
Wifi açıkken ekran kapandığında tekrardan açılmama olayını bilirim çok sinir edici bir durumdur. Tamamiyle yazılımsal ve kernel sorunudur. Samsung orjinal romunda vardı bu sorun. Anca başka ülkenin romunu yükleyince düzelmişti.
Soruna yabancı forumlarda "Screen Of Death" ya da "SOD" deniyor. Bu şekilde aratırsanız belki bir çözüme ulaşabilirsiniz. Çünkü bu custom romlarda da çıkabilen ve genelde ilk güncellemede çözülen bir sorundu.

Ekran kapalıyken tuşa bastığında uyandırma komutunu veremiyor. Bi yarım saat sonra deneyin o zaman açılıyor şansınız varsa. Ya da bataryayı çıkaracaksınız mecbur. O da çok sinir eden bir durum.

Diğer bir seçenekte telefonu kapatmak için açma/kapama tuşuna uzun basmak. Eğer telefon kapansın mı diye onay kutusu çıkıyorsa bu ekranın açılmasını sağlayabiliyordu kimi zaman.

Şimdi hatırladım ta windows mobile zamanlarında vardı bu sorun :)
Custom rom kurulu bende hic olmadi orjinal romda var herhalde wifi acikken uzun sure ekran kapali kalirsa uyanmiyor :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Uygulama kapanma sorunu sanki hafıza kartına taşınmış uygulamalar da oluyor gibi.

ankin38

ankin38

Üye
Arkadaşlar benim telefonun kamerası gitti yahu hiçbir şekilde ulaşamıyorum ve hiçbir şey yapmadım 2 kere fabrika ayarlarına döndüm olmadı bir el atın bayramda kamera lazım

• Beğen
Tepkiler: Buğra
KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar benim telefonun kamerası gitti yahu hiçbir şekilde ulaşamıyorum ve hiçbir şey yapmadım 2 kere fabrika ayarlarına döndüm olmadı bir el atın bayramda kamera lazım

Harici kamera uygulaması dene belki açılır

Buğra

Buğra

Admin
sebepsiz yere kamera gitmez ? sorun nedir

ankin38

ankin38

Üye

sebepsiz yere kamera gitmez ? sorun nedir
Evet sebepsiz yere gitti telefonu yeniden başlattım kamera simgesi yoktu ana sayfada sonra baktımki uygulamalarda da yok yani şuan fotoğraf çekemiyorum video kayıt yapamamıyorum.Playdan bikaç tane kamera uygulaması yükledim açmadı bi tanesi bazısıda sadece ön kamerayı açtı ön kamera açıkkende sağ köşedeki kamera değiştirme simgesi yok arka kameraya geçmiyor yani
bu arada 2 defa fabrika ayarlarına döndüm olmadı

Üst Alt