General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

lucyy77

Üye
arkadaşlar telefonu alalı 4 gün falan oldu. yorumlarda okumaya çalıştım ama ben hala orjinal rom kullanıyorum . nexus falan filan olayını nasıl yapıcaz. yapmasakta olur mu ben suuanki halinden de memnunum . yaparsakta yardımcı olabilecekler varsa memnun olurum..

Tek sorunum suan . duvar kağıdı ayarlarken sectiğim kare içindeki resmi tam almıyo. bunu nasıll aşabilirim .

thebancally

Üye
arkadaslar dıscovery nın malzeme kalıtesı nasıl ? Bana bir telefoncu berbat olduğunu söyledi ne kadar doğru acaba ?ıddiaya gore adamın biri ekrana film çekerken camını patlatmıs hiç inandırıcı gelmedi kullanicilarina sormak istedim :evet: insallah m.ustu pc ile guvenlik kameralarını satarsam bende almak istiyorum :)
3 kişi gördüm telefon u düşürdüm diyen telefon hasar almamış.Fiyat düşük olunca herkes bir kusur arıyor telefonda.O degil bir telefonu çok saglam düşürürsen her telefon gümler bence.Bu telefona çok önyargı var ucuz olması sebebiyle.Xperia u,ace 2 yi bu telefona tercih eden marka manyakları var.Halbuki biraz eline alıp kurcalasalar neler kaçırdıklarını görecekler.

• Beğen
Tepkiler: Dede
avcitalip

avcitalip

Üye
3 kişi gördüm telefon u düşürdüm diyen telefon hasar almamış.Fiyat düşük olunca herkes bir kusur arıyor telefonda.O degil bir telefonu çok saglam düşürürsen her telefon gümler bence.Bu telefona çok önyargı var ucuz olması sebebiyle.Xperia u,ace 2 yi bu telefona tercih eden marka manyakları var.Halbuki biraz eline alıp kurcalasalar neler kaçırdıklarını görecekler.

bende o telefoncu herif öyle dedikten sonra bi elime alıp bakmak istedim,adamın iddiasına göre gerçekten ekrana film çekerken ekran kırılmış hiç inanasım gelmedi gerçekten :hmmm inşallah bende bir şu elimdeki cihazları satıp alabilirim :eller: gerçi almasam da olur çünkü 3 ay içinde Allah'ın izniyle bir amiral gemim olacak :naughty:

06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar merak ettiğim bişey var :) s3 ün ön kamerası 720p video çekiyor...discovery de nasıl? kaç piksel acaba ? :)
fotoğrafları 720p ile videoları 1080 p ile çekiyor :D

- - - Eklendi - - -

arkadaslar dıscovery nın malzeme kalıtesı nasıl ? Bana bir telefoncu berbat olduğunu söyledi ne kadar doğru acaba ?ıddiaya gore adamın biri ekrana film çekerken camını patlatmıs hiç inandırıcı gelmedi kullanicilarina sormak istedim :evet: insallah m.ustu pc ile guvenlik kameralarını satarsam bende almak istiyorum :)
sırf bugun bunu denemek ıcın ekran fılmımı kaldırdım :D emın ol kırılmadı :D ayrıca bugun 1 metreden mermere cok hızlı bır sekılde fırladı ve kasada yamulma bıle soz konusu olmadı :D bızım burdada bazıları telefonu kotuluyor cunku telefondan 20-40 tl arası kar edıyorlar ama s3 satsalat en az 100 tl kar edıcekler kımseye kulak asmayın telefon 10 numara :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefonu alalı 4 gün falan oldu. yorumlarda okumaya çalıştım ama ben hala orjinal rom kullanıyorum . nexus falan filan olayını nasıl yapıcaz. yapmasakta olur mu ben suuanki halinden de memnunum . yaparsakta yardımcı olabilecekler varsa memnun olurum..

Tek sorunum suan . duvar kağıdı ayarlarken sectiğim kare içindeki resmi tam almıyo. bunu nasıll aşabilirim .
yapmasanda kullanabılrısın :D
duvar kagıdı ıse o koymak ıstedıgın fotografın boyutu kucuktur o yuzden olmuyordur baska fotograflarda dene :D
nexus işi fealn dedıgın rom oluyor orm telefonu hızlandırmak ozelık eklemek ve stabıl calısması ıcın yapılır suanda telefonda oyun oynarken donma kasma yasamıyorsan bunu yapmana hıc gerek yok helekı bılmıyorsan ama eger kurmak ıstersen ben burdayım yardımcı olurum

- - - Eklendi - - -

bende o telefoncu herif öyle dedikten sonra bi elime alıp bakmak istedim,adamın iddiasına göre gerçekten ekrana film çekerken ekran kırılmış hiç inanasım gelmedi gerçekten :hmmm inşallah bende bir şu elimdeki cihazları satıp alabilirim :eller: gerçi almasam da olur çünkü 3 ay içinde Allah'ın izniyle bir amiral gemim olacak :naughty:
amiral gemisi için çok uğraşmayın emın olun verıldıgı paraları haketmıyor suanda yanımda abım var s3 var ve benım telefonum kasmıyor ama o hem ısınıyor hem kasıyor yanı parasını haketmıyorda dıyebılırız helekı s4 fealn almayı dusunuyosanız 1 sene bekleyın sonra s3 u 2000 tl ye alanlar gıbı uzulmeyın cok dusuyor fıyatları
ama s4 kullananlardan bılıyorum yanı onca ozellık var ama ılk alınca 1-2 kere kulllanıp atıyorlar yaptıkları sadece muzık dınlemek aramak mesajlasmak facebook a gırmek felan onun ıcınde 1700 tl vermeye gerek oldugunu hıc sanmıyorum ama zevk meselesı tabı

• Beğen

SeRcE40

Üye
Hocam Teslimat tarihi nerde yazıyor ? ürün bendede hazırlanıyor yazıyo
saat itibariyle dün , yani cuma günü saat 4 gibi telpa yetkilisi aradı . . adreste il ve ilçe belirtmemişim :) . . neyse onları söyledim tam kapatıyodu dur abi kapatma bişey soracam sana dedim :) , telefon benim elime ne zaman geçer dedim ? ürününüz bugün kargoya verilecek , yarında elinize geçer dedi . . ürün aldığımda yani sipariş verdiğimde stokta olduğu için 10 ağustosa kadar bekleyeceğimi düşünmüyorum , öylede olmasın :) . . yalnız bu sabah baktığımda yine tlpamarkette telefon stoklarda yoktu :) :) . .

Ccihat67

Ccihat67

Üye
saat itibariyle dün , yani cuma günü saat 4 gibi telpa yetkilisi aradı . . adreste il ve ilçe belirtmemişim :) . . neyse onları söyledim tam kapatıyodu dur abi kapatma bişey soracam sana dedim :) , telefon benim elime ne zaman geçer dedim ? ürününüz bugün kargoya verilecek , yarında elinize geçer dedi . . ürün aldığımda yani sipariş verdiğimde stokta olduğu için 10 ağustosa kadar bekleyeceğimi düşünmüyorum , öylede olmasın :) . . yalnız bu sabah baktığımda yine tlpamarkette telefon stoklarda yoktu :) :) . .

Durumu hala hazırlanıyor yazıyo ama :( h.olsun bu arada

SeRcE40

Üye

Durumu hala hazırlanıyor yazıyo ama :( h.olsun bu arada

benimkinde de öyle yazıyo biraz önce baktımda . . kargolamada 1 günlük gecikmeyi falan hoşgörebilirim şahsen . . yarın olmaz öbür gün olur , rr3 most wanted asphalt 7 1 gün fazla bekleyince ölmüyoya :) :) :) . .

Ccihat67

Ccihat67

Üye
benimkinde de öyle yazıyo biraz önce baktımda . . kargolamada 1 günlük gecikmeyi falan hoşgörebilirim şahsen . . yarın olmaz öbür gün olur , rr3 most wanted asphalt 7 1 gün fazla bekleyince ölmüyoya :) :) :) . .

Orası öylede bide 10-15 gün beklemekde var keşke teslim tarihide yazsalardı :)

SeRcE40

Üye
telpanın telefonlarını kitlerim tanıdık herkese aratırım şikayet edin diye :) :) . .

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
basri111

basri111

Üye
Arkadaşlar telefonun fiyatı ne zaman düşer tahminen bizim burda hep 700 tl ye satıyor uyanıklar

Haluk.

Haluk.

Üye
:hmmm

06kubilay06

06kubilay06

Üye
  • Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Telefon sonunda elime ulaştı :D çok sevindim kaç saat şarjda takılı kalması lazım ?

Ccihat67

Ccihat67

Üye
He bu arada listeye benide eklerseniz sevinirim :) beyaz

HAM ZA

HAM ZA

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ccihat67

Üst Alt