Telpa marketten urun aldıktan sonra taksit seçeneği var mi arkadaşlar ?
ürün stokta olduğuna göre bence erkende gelebilir , salı gününü geçeceğini zannetmiyorum , inşallahda öyle olur . .

var var ben hsbc advantage 12 taksitle aldım kardeşim . .Telpa marketten urun aldıktan sonra taksit seçeneği var mi arkadaşlar ?
Ben bonus karta 12 taksitle aldım peşin fiyatına
- - - Eklendi - - -
Hocam telefon geldiğinde özel mesaj atabilirmisnz bana ? nerdeyse aynı saatde verdik siparişi![]()
. .Telpa marketten urun aldıktan sonra taksit seçeneği var mi arkadaşlar ?
Telefon kendi kendini güncellemiş olabilir mi gençler
Surum numarasi yazmiyor mu abi ordan bakip guncelleme gelen birisiyle karsilastir?

Yazmıyor galiba Sensei... bu arada nasılsın iyi misin![]()

Iyiyim abi sen nasilsin![]()
Yazmasi lazim ama ayarlarda falan yazmiyor mu ya da android system info tarzi bir programdan ogrenebilirsiniz abi. Misal benim telefonumun surum bilgisi 3.20.401.1 diye geciyor![]()

bilmeyen var muhabbeti yanlış anlayacak 
Nerden bildin
Tamam bakarım özledim seni. Hava yine sıcak mı? Şortla mısın?
Pardon yabilmeyen var muhabbeti yanlış anlayacak
![]()

arkadaşlar biraz önce telpa'ya sordum ne zaman alacağız telefon diye 10 ağustosta dağıtılacakmış
insallah m.ustu pc ile guvenlik kameralarını satarsam bende almak istiyorum 
telpamarkette ürün durumu hazırlanıyor yazıyo siparişime girdiğimde ; 10 ağustos çok ya daha erken gelmesi lazım bence . .
arkadaslar dıscovery nın malzeme kalıtesı nasıl ? Bana bir telefoncu berbat olduğunu söyledi ne kadar doğru acaba ?ıddiaya gore adamın biri ekrana film çekerken camını patlatmıs hiç inandırıcı gelmedi kullanicilarina sormak istediminsallah m.ustu pc ile guvenlik kameralarını satarsam bende almak istiyorum
![]()
: D: D
: D