General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Google nexus romu geliyor arkadaslar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Google nexus romu geliyor arkadaslar
hadi hayırlısı daha secret edition u kurmadım buda neyı nesi :D gerçekten çok hızlı çalışıyorlr keske gm su teleofnun kodları verseydı sımdıye neler olurdu kım bılır :D

HAM ZA

HAM ZA

Üye
telefona dandik diyenler bence iphone filan kullanan arkadaşlardır, kasası çok şıkk bu telefonun beyaz rengi çok güzel ama siyah renk daha asil yakışıyo discovery'ye :) ben 1 ay içinde almayı düşünüyorum arkadaşlar sağlam bi rom varmı gm discovery'de? konuyu takip edemez oldum alamayınca insan kounuşulanları anlamıyo haliyle :) rom nasıl atılır en iyi rom hangisi biri bana yardımcı olursa sevinirim :) almada önce bi aşinalığımız olsun ki aldığımızda sıkıntı çekmeyelim dimi :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Cihaz bu aksam gelmis .
Yarin öğlen alacagiz kuzene bir discovery .:)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
telefona dandik diyenler bence iphone filan kullanan arkadaşlardır, kasası çok şıkk bu telefonun beyaz rengi çok güzel ama siyah renk daha asil yakışıyo discovery'ye :) ben 1 ay içinde almayı düşünüyorum arkadaşlar sağlam bi rom varmı gm discovery'de? konuyu takip edemez oldum alamayınca insan kounuşulanları anlamıyo haliyle :) rom nasıl atılır en iyi rom hangisi biri bana yardımcı olursa sevinirim :) almada önce bi aşinalığımız olsun ki aldığımızda sıkıntı çekmeyelim dimi :)
romu sımdı anlatmanın alemi yok telefon gelınce anlatmak daha mantıklı olabılır en ıyı rom hangısı dıye sormak bıraz mantıksız cunku tum romları aynı kısı yapıyor o yuzden her seferınde bıraz daha gelısıyor yanı guncel rom hangısı dıye sorulmalı şuanda gamerzrom secret edition 2.0 ve 2.2 en güncellerı fakat daha 2.2 dun cıktı ve türkçe destegı yok onun ıcın 2.0 da kullanılabılır zamanı bılınmekte olan yenı rom ise gamerz rom nexus edition
sen 1 ay sonra alıcakmıssın o zamana kadar çok değişir :D ben ilk çıkan romlardan bırını kullanıyorum gamerzrom 1.9 u o bıle gayet basarılı ve yetıyor :D

NedenLan

Üye
telefon içinde gulcelleme koymuslar yanı guncellenebılıyor fakat guncelleme gelırmı bılmıyorum

- - - Eklendi - - -

bu telefonun baska adlarıda var onlarda gorılla glass2 var yazıyor ama bızdekınde yazmıyor gm nın sıtesınde fakat telpanın sıtesınde yazıyor ayrıca gorılla glass degılse bıle umrumda degıl 2 kez kuma dustu ve anaktarlıkla tasıdım hıc bı cızık olmadı yanı kalıtelı cızılmıyor ekran

- - - Eklendi - - -

telpa üçkağıtçılık yapıyor ıcındekı ekran koruyucuyu hedıye olarak gosterıyor :D

- - - Eklendi - - -

ben 1 gun boyunca cıft sım kullandım hıc bı sorun gormedım cıft sım kullanmak bu telefonda ıskence yerıne zevk verıyor cok rahat kullanımı var
ben ılk aldıgımda bırı benı arıyordu ve ulasılmıyo dıyodu cok tırstım bozukmu dıye sonra ben aradım ılk arayısımda calmadı 2.dede 1 dk sonra calmaya basladı sınırım zıpladı hemen kutuyla bırlıkte telefoncuya goturdum ve dedıkı sım kart uyumsuzlugu var dedı avea bayısıne gıt buna uygun sım ıste dedı bende anlamadım avea bayısıne gıttım ordakılerde bılmıyoruz dedı eve gıttım arastırdım bıraz her telefonun bellı sım okuma ozellıklerı var sımın sarı kısmı varya onun boyutları oluyomus benı max boy mus onun 1 numara küçüğünü ve daha altlarını desteklıyormus gıttım aveadean bu boy ıstıyorum dedım 8 tl verdım 2 saat ıcınde geçti ve hıc bı sorun olmadan kullanıyorum
android tamamen geliştirmeey açık zevklı bır ısletım sıstemıdır araştırarak öğrenebilirsin ihtiyaçlarını genişlet ve ona gore aramalar yap ıllakı ısın görülür :D

micro simi aldım taktım sim1e şuan kafamız rahat bakalım inş başka sorun çıkarmaz.biraz dolaştım forumda güzel uygulamalar var yabancılığımı bi atayım android baya zevk verecek gibi :) cevabın için teşekkürler reis.

cerkezkoylu

Üye
Arkadaslar ben discovery aldim ve kullaniyorum bu fiyata bu performans da bi telefon turkiye piyayasasinda bulunamiyor malesef alacak olanlara sunu soleyebilirim hic dusunmeden alsinlar kullandiklarin da inanamayacaklar telin yaptiklarina ben aldim ve cok memnunum internet baglantisi kesiliyor felan demisler en ufak kesilme yasamadim ve internet hizi da mukkemmel seviyede.en yuksek kalitede oyunlari hic sorunsmuz akici bi sekilde calistiriyor.ayrica coğu telefonda olmayan bir özellik daha butun indirilen uygulamalari direk sd karta tasiya biliyorsunuz

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Öğlen kalktığımda telefonumda cevapsız arama gördüm heycanlandım telefonuya numaramı bırakmıştım gelince arasın diye meğerse yanlış numaraymış :angry: :off:

tufless

tufless

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ccihat67
06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar bugun telefoncuya gıttım bende dıscovery var ama arkadas alcaktı adam mavı rengı yaz boyu gelmıcek dedı sıyah ve beyaz varmıs aslı varmıdır bu işin ? yoksa beklemelımıyım

HAM ZA

HAM ZA

Üye
romu sımdı anlatmanın alemi yok telefon gelınce anlatmak daha mantıklı olabılır en ıyı rom hangısı dıye sormak bıraz mantıksız cunku tum romları aynı kısı yapıyor o yuzden her seferınde bıraz daha gelısıyor yanı guncel rom hangısı dıye sorulmalı şuanda gamerzrom secret edition 2.0 ve 2.2 en güncellerı fakat daha 2.2 dun cıktı ve türkçe destegı yok onun ıcın 2.0 da kullanılabılır zamanı bılınmekte olan yenı rom ise gamerz rom nexus edition sen 1 ay sonra alıcakmıssın o zamana kadar çok değişir :D ben ilk çıkan romlardan bırını kullanıyorum gamerzrom 1.9 u o bıle gayet basarılı ve yetıyor :D
:D ben symbian daki cfw mantığıyla hareket ettiğim için :D peki linki felan yokmu rom atacak arkadaşlar da öğrensin bu sayede :) gamerzrom desem çıkarmı goodle den :)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
:D ben symbian daki cfw mantığıyla hareket ettiğim için :D peki linki felan yokmu rom atacak arkadaşlar da öğrensin bu sayede :) gamerzrom desem çıkarmı goodle den :)
gamerz rom secret edition diye ara google de nbulursun bulamazsan özelden mesaj at lınk atarım :D

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
Buğra

Buğra

Admin
Eger gm kaynak kodlarini verseydi cyanogenmod 10 portlayacaklardi telefona

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Sonunda telefonumu aldım arkadaşlar

KayraBey

KayraBey