General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

selcukks52

Üye
Arkadaşlar en düşük parlaklıkta telefonun şarjı 10 dk da yüzde 3 gitti ben aldığımda bataryayı boşlatıp şarja taktım ondan olabilirmi ? 18 saat şarjda kaldı

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar en düşük parlaklıkta telefonun şarjı 10 dk da yüzde 3 gitti ben aldığımda bataryayı boşlatıp şarja taktım ondan olabilirmi ? 18 saat şarjda kaldı

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye

- - - Eklendi - - -

arkadaşım telefona yardımcı bir uygulama yükle ve arka plandaki uygulamaları bu uygulama ile kapat
3g ve mobil veriyi kapat
ekran ışıgını en düşüge al
ekran koruyucu kullanma
animasyonlu duvar kagıdı kullanma
bluetooth wifi kapat
batarya gösteren widget uygulamaları sakın yükleme
bataryanı forumda bulunan konu ile kalibrasyon yap
bunlar aklıma gelen 2-3 saat telefonunun şarjını uzatan önlemler 1-2 gün şarj uzatan yöntem yoktur neyse odur batarya ve kullana kullana bu süre dahada azalacaktır

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Cok etkileyici.Tablet piyasasindan sonra da telefon piyasasinda da bir dusus bekliyorduk :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
06kubilay06

06kubilay06

Üye
beyler moralınızı bozmak ıstemem ama android surumumuz 4.2.1 değilde 4.1.2 imiş
edit:alıntıdır

achambo

achambo

Üye

- - - Eklendi - - -

tam dolunca benim telefon otomatik şarjı kesiyo bu da öyle olmasın

tufless

tufless

Üye
Arkadaşlar nedensee bu telefona kafayı taktımm :D Bu telefonu aldırmam lazım :D O kadar çok heves ettim almazsam içimde kalır yani :D 173 sayfalık konuyu 2 günde okudum :D Anladığım kadarıyla herkes öneriyo telefonu.. Umarım en kısa zamanda bende aranıza katılırım :yuru Benim 603 ikinci elde ne kadar eder bi tahmininiz var mı ?

Anil-D

Anil-D

Üye
400 eder heralde 603

salih abi

Üye
Arkadaşlar birkaç soru sormak istiyorum.Bu telefon ile galaxy grand arasında kaldım.Hangisini almalıyım ??? Benim için önemli olan konu wifi çekim gücü internet ve 3g bağlantı hızı ve tabiiki ekran kalıtesi. Benim ihtiyaçlarımı ne düzeyde karşılar?? Saygılar..

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Hergün olduğu gibi bugünde telefoncuları aradım numaramı bıraktım geldiğinde arıcaklarmış :) artık ne zamana gelirse

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Arkadaşlar birkaç soru sormak istiyorum.Bu telefon ile galaxy grand arasında kaldım.Hangisini almalıyım ??? Benim için önemli olan konu wifi çekim gücü internet ve 3g bağlantı hızı ve tabiiki ekran kalıtesi. Benim ihtiyaçlarımı ne düzeyde karşılar?? Saygılar..
bende s3mini grand ve galaxy win arasında kalmıstım bunu aldım :D
s3miniyi önermem cunku s4 mini çıktı ve o artık eski gözüyle bakılıyor ara model oldugu ıcın guncelleme nekadar gelrı bılınmez
grand ı önermem cunku ekran kalıtesı çok dusuk yanı o kadar para verıyosun ama tatmın olmuyorsun
galaxy win aslında çok iyi ama discovery bundan 200-300 tl daha ucuz ve dıscovery daha ıyı

Systemathic

Systemathic

Üye
Şuan ki telefonum Sony Xperia go değiştirsem mi diye düşünüyorum General Mobile Discovery ile sizce ne yapmalıyım ?

salih abi

Üye
Yani discovery 2 seçenek arasında daha iyi olanı o zaman ön siparış vericez :)

aBouT

aBouT

Üye
beyler bu telefondada odingibi bir sayaç varmi.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
beyaz önsiparişten çıktı stokta var herhalde telpamarkette bilginiz olsun

tufless

tufless

Üye
400 eder heralde 603

Vayy :D İyimişş :D zaten 550 ye almıştım :D SAtıp GMD almayı düşünmüyor değilim :D çağ atlarım heralde.
Bugün Forum İstanbul falan gezdim hiç bir yerde yok :D Eve geldim ilk girdiğim telefoncuda 2 tane vardı beyaz. Almak istiyen arkadaş Küçükcekmede oturuyorsa yerini söyliyebilirim. Fiyatada 600 dedi.

- - - Eklendi - - -

Şuan ki telefonum Sony Xperia go değiştirsem mi diye düşünüyorum General Mobile Discovery ile sizce ne yapmalıyım ?

Bence disco daha iyi bir telefon. Senin telefonun 1 ghz bu 1.2 , sende 512mb ram var onda 1 gb , sende kamera 5 mp bunda 8 mp ,disco 4 çekirdek seninki çift çekirdek , seninki 3.5" disco 4.7, senin telefona göre daha ince , Bunda 312 PPI sende 165 PPI , şahsi fikrim disco her konuda önce. Fİyatına görede çok iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum.
( Bilgilendirmede yanlışım varsa kusuruma bakmayın şimdiden özür dilerim)

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Arkadaşlar Tv min Markası Lq 55LM640S Smart tv Bu tv ye nasıl Discoveryimi bağlıyabilirim acaba yardımcı olabilcek varmııı ? :)

merto0180

merto0180

Üye
Aldım ve eminim 1 ay beklediğime değmiş. Bugün 16.00 gibi elimdeydi telefon.

Systemathic

Systemathic

Üye
Vayy :D İyimişş :D zaten 550 ye almıştım :D SAtıp GMD almayı düşünmüyor değilim :D çağ atlarım heralde.
Bugün Forum İstanbul falan gezdim hiç bir yerde yok :D Eve geldim ilk girdiğim telefoncuda 2 tane vardı beyaz. Almak istiyen arkadaş Küçükcekmede oturuyorsa yerini söyliyebilirim. Fiyatada 600 dedi.

- - - Eklendi - - -

Bence disco daha iyi bir telefon. Senin telefonun 1 ghz bu 1.2 , sende 512mb ram var onda 1 gb , sende kamera 5 mp bunda 8 mp ,disco 4 çekirdek seninki çift çekirdek , seninki 3.5" disco 4.7, senin telefona göre daha ince , Bunda 312 PPI sende 165 PPI , şahsi fikrim disco her konuda önce. Fİyatına görede çok iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum.
( Bilgilendirmede yanlışım varsa kusuruma bakmayın şimdiden özür dilerim)

Yok sende haklısın özellikleri bakımından çok güzel ve ucuz bi telefon ama markasından dolayı biraz terettütte kaldım kasası dokunmatiği yandaki ses tuşları falan sony xperia go ya göre nasıl ?

Üst Alt