General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Ben suanda discoveryden giriyorum cok rahat yaziliyor yaninda iphone 5 ve 4s var onlara gore cok daha rahat yaziliyor heleki iphone 5 te hic yazilmiyor buba gore

- - - Eklendi - - -

Ben suanda discoveryden giriyorum cok rahat yaziliyor yaninda iphone 5 ve 4s var onlara gore cok daha rahat yaziliyor heleki iphone 5 te hic yazilmiyor buna gore

aBouT

aBouT

Üye
beyler general mobile discovery alcak arkadaşım sarıyerden nasıl gidip alabilir metro markete yardımm

Anil-D

Anil-D

Üye
sagolunda ben aradım kalmadı diyorlar

Secret26

Secret26

Üye
Aaaah ah 3-4 gün oldu hala gelmedi telefoncağzım bir gelse de hasretim gitsee

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Çok rahat 10-20 bayiye bbakdım dahada fazla bazıları satmıyoruz diyo diğerleride tükendi ay sonu qelecek diyorr off :( :S

caglar b

caglar b

Üye
metromarkette elden alıyoruz, önsipariş falan yok demi?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sirkeci de hiçbiryer de yok .
Doğubank da dahil ..

Avea geldi diyor , ellerinde kalmamış vs vs ...
Bu nasıl bir cihaz yahu ...

DalvikCache

DalvikCache

Üye
adam gibi stok getirmiyorlarki getirseler bi 15.000 tane

kaanslmz

kaanslmz

Üye
kimse alamiyo 1 agustosa on siparis veremeyenler de alamaz bence :)

achambo

achambo

Üye
bir şey sorucam acaba discovery 5.0 alır mı

selcukas

Üye
Çok rahat 10-20 bayiye bbakdım dahada fazla bazıları satmıyoruz diyo diğerleride tükendi ay sonu qelecek diyorr off :( :S

Ereyonda vardi bide telpanin sitesindede vardi bak derim hala var mi bilmiyorum

HAM ZA

HAM ZA

Üye
eyvah 2 aya alırım diyordum gene bulamıycam galiba :D

Cihad Özkan

Üye
bence cihaz 5 i rahat alir discovery zaten cok satildi gm kendini tanitmak icin piyasada sony samsung lg gibi olmak icin musteyi memnun birakmak zorunda bu neden gulcelleme cicaracaktir

• Beğen
Tepkiler: Secret26

EmReRoĞlU

Üye
Arkadaşlar telpa bayileri şehrinizin adını yazın google aratın ilk çıkana tıklayın işte yerleri falan var ordan sırasıyla arayın taaa telefoncuya kadar gitmeye gerek yok

enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlar ben general mobile'ın kendi sitesine baktım ve diğer android cihazlarınada baktım hiç bir ürününe şu ana kadar güncelleme vermemiş :D bu aklıma hiç iyi şeyler getirmiyor

Üst Alt