General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

OPC

OPC

Üye
Telefon havada takla atti bugün :(

• Beğen
Tepkiler: Buğra

OPC

OPC

Üye
Ekran koruyucu yaralı başka bir şey yok :D Allah korudu valla

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Ankara kızılayda bugün sordum adam 640 tl dedi ve 2 gün sonra gelicekmiş bende zonguldaktan alıcam inşallah

kapakli511

kapakli511

Üye
antutudan kaç alıyor bu cihaz ?

kapakli511

kapakli511

Üye
baya iyi almış s3 gibi sanırım performansı :)

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve selcukas
06kubilay06

06kubilay06

Üye
Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim
evet çok sıkıcı bır durum herkese telefonun ıyı oldugunu ıspatlamak zor 1-2gun herkese ozellıklerını anlattım sonra bıktım sımdı general mobıle kotuluyenlere cevabım şu oluyo
bende ucuz dıye aldım işimi goruyor dıyorum

OPC

OPC

Üye
Sene içinde gorucez yorumlari gerçi benim cevremdekiler biliyor yanlis telefon almayacagimi :D

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Sene içinde gorucez yorumlari gerçi benim cevremdekiler biliyor yanlis telefon almayacagimi :D
aynen bendede geçerli o ama uzak tanıdıklar sıkıntı oluyor yakın arkadaşlarım benım tel almadan cok detaylı arastırma yapcagımı bılıyorlar ben bunu aldım en yakın 1 arkadşaımda bunu aldı :D

OPC

OPC

Üye
Benim arkadaşlar da telefonu değiştirince aynisindan almak istiyorlar hep :D

achambo

achambo

Üye

öyle düşünerek çok şey kaybedersin ben komşumuza dedim hemen alalım dediler mesela 2-3 dk açıklasan yeter zaten

Invoke

Invoke

Üye

lol, nolacak ki? Beğendiysen al bence.

- - - Eklendi - - -

öyle düşünerek çok şey kaybedersin ben komşumuza dedim hemen alalım dediler mesela 2-3 dk açıklasan yeter zaten

Ne gerek var açıklamaya =P Milleti bu kadar düşünmeyin :D

- - - Eklendi - - -

milleti düşünün de millet ne der diye düşünmeyin**

Anil-D

Anil-D

Üye
senin beyenmen önemli

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye

Aynen, sonra dandik telefon diyorlar, ama biz biliyoruz zaten önemli olan bu.

Anil-D

Anil-D

Üye
arkadaşlar bu telefonun qwerty klavyesi kuçukmu banamı öyle geldi

Üst Alt