geçmiş olsun ölü yada yaralı var mıTelefon havada takla atti bugün![]()

599 tl den 1 kurus fazla odemeyın onlar zaten kazanıyor ama yuksek kar payı koyuyor dolandırıcılık buAnkara kızılayda bugün sordum adam 640 tl dedi ve 2 gün sonra gelicekmiş bende zonguldaktan alıcam inşallah
13100 aldı benım kıantutudan kaç alıyor bu cihaz ?
evet çok sıkıcı bır durum herkese telefonun ıyı oldugunu ıspatlamak zor 1-2gun herkese ozellıklerını anlattım sonra bıktım sımdı general mobıle kotuluyenlere cevabım şu oluyoAh su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim
aynen bendede geçerli o ama uzak tanıdıklar sıkıntı oluyor yakın arkadaşlarım benım tel almadan cok detaylı arastırma yapcagımı bılıyorlar ben bunu aldım en yakın 1 arkadşaımda bunu aldıSene içinde gorucez yorumlari gerçi benim cevremdekiler biliyor yanlis telefon almayacagimi![]()

Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim
Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim
öyle düşünerek çok şey kaybedersin ben komşumuza dedim hemen alalım dediler mesela 2-3 dk açıklasan yeter zaten

Telefon Metro markete gelmiş
zaten değişim yapmıyorlar hocam hd ekranlarda en az 6 tane ölü piksel gerekiyormuş öyle söylediler yarın tüketici haklarına gidicem
arkadaşlar bu telefonun qwerty klavyesi kuçukmu banamı öyle geldi