General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

OPC

OPC

Üye
Amiral gemisi alabiliceksen bir zaman sonra şimdi değiştirme ama alamam diyorsan daha iyi s3 miniden

• Beğen
Tepkiler: Dede

burak631

Üye
Şu uygulama hatasını bir çözemedim gitti off uygulama yüklüyorüm malesef uygulama durdu diyor uugulamayı kapatıyor uygulama hatası veriyor lütfen yardim edin

Cihad Özkan

Üye
arkadaslar telefon farkli bir ulkede gionee elife e3 adinda satisa sunulmus yaninda seffaf kilif veriyo

- - - Eklendi - - -

cihaz rootlu olarak mi geliyor bi viideoda duymustum en kisa surede cevaplarsaniz sevinirim

Secret26

Secret26

Üye
arkadaslar telefon farkli bir ulkede gionee elife e3 adinda satisa sunulmus yaninda seffaf kilif veriyo

- - - Eklendi - - -

cihaz rootlu olarak mi geliyor bi viideoda duymustum en kisa surede cevaplarsaniz sevinirim

asıl adı blu life play

Buğra

Buğra

Admin
Şu uygulama hatasını bir çözemedim gitti off uygulama yüklüyorüm malesef uygulama durdu diyor uugulamayı kapatıyor uygulama hatası veriyor lütfen yardim edin

Yuklemeye calistigin program telefonla uyumsuzdur yada dosya bozuktur onun haricinde oyle hata verme

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar gm discovery sahibi olupta konuda adı veya cihazın rengi olmayanlar belirtsin:)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
babam internetten almak istemiyor mecbur bayilere gelmesini bekliycem şu an nova 3 ün apk+sd elimde telefonu alınca yarım saat gameplay çekicem
en yakin telpa yetkili telefoncuyu bul ve 599 tl den siparis et

Buğra

Buğra

Admin
Buyrun arkadaşlar iyi kötü bir nova 3 videosu çektim çekerken oynamak zor oluyordu sesi kapattım izleyebilirsiniz

[video=youtube;liMpNVPvBfI]http://www.youtube.com/watch?v=liMpNVPvBfI&feature=youtu.be[/video]

Secret26

Secret26

Üye
Buyrun arkadaşlar iyi kötü bir nova 3 videosu çektim çekerken oynamak zor oluyordu sesi kapattım izleyebilirsiniz

[video=youtube;liMpNVPvBfI]http://www.youtube.com/watch?v=liMpNVPvBfI&feature=youtu.be[/video]

hiçbir şekilde kasma görmedim ben videoda gerçekten çok iyi bir telefon performansı. ahhh benimkini de bir an önce getirse kargo tüm oyunları deneyip çekeyim size

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Türe

Türe

Üye
Bu fiyattaki telefon için ortalamanın çok üstünde bir performans.

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlar 1.9 romunda arayüz s3'e benzer mi yoksa normal android arayüzü mü ?

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
hiçbir şekilde kasma görmedim ben videoda gerçekten çok iyi bir telefon performansı. ahhh benimkini de bir an önce getirse kargo tüm oyunları deneyip çekeyim size
aslında 720p çekmiştim videoyu sonra düşürmek zorunda kaldım
Bu fiyattaki telefon için ortalamanın çok üstünde bşr performans.
evet :)
arkadaşlar 1.9 romunda arayüz s3'e benzer mi yoksa normal android arayüzü mü ?
evet samsung yani touchwizz arayüzü var sebebi ise herkes bunu istiyordu ve yağ gibi akıcı :)

enterneoll

enterneoll

Üye
normal android arayüzü daha akıcı değilmiydi ?

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Bugra kasma yada fps dusmesi var mi?kamera titredigi icin pek anlamadim:)

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin

Bugra kasma yada fps dusmesi var mi?kamera titredigi icin pek anlamadim:)
videoyu kız kardeşim çekti oda çok titretti. Oyunda herhangi kasma yok fps düşmeside yok çok iyi oynanıyor :)

enterneoll

enterneoll

Üye
bende bu gün s3'e aosp kurdum :D isterseniz video atiyim gmd alıcam ama ihtiyaçtan değil sadece bir kullanmak istiyorum. var mı s3 video'su isteyen :D

Üst Alt