achambo
Üye
bu telefonu alsammı tavsiye edermisiniz:
al

- - - Eklendi - - -
Pembe olanından alacağım eşime.
kendine
?bu telefonu alsammı tavsiye edermisiniz:

Pembe olanından alacağım eşime.
?hem fiyat olarakta makul 600 tl iyi ama ben lumia1020 istym

Bir ara Modern Combat 4 gameplay hazırlayabilirim yükledim canavar gibi Maşallah![]()

mc4 gameplay var zaten nova3 isteriz![]()
ne yüklicem ya sarmadı beni ip4s de oynamıştım
mc4 yağ gibi bu arada
Valla yeter sonunda bezip yükliyeceğimne yüklicem ya sarmadı beni ip4s de oynamıştım
mc4 yağ gibi bu arada

Of of bir dahaki rom için övecek kelime bulamıyorum ayrıntıları paylaşayım
yeni sürümde gelecek şeylerden bikaç tanesinden bahsedeyim:
-Videolara popup-play özelliği eklendi. (Galaxy serisindeki gibi videoları küçültüp mesaj yazarken izlemeye devam edebiliyorsunuz.)
-Mesajlar kısmı tamamen değişti S4 görünümlü oldu ve mesajları artık statusbardan cevaplayabiliyorsunuz.
-Telefon rehberi gene S4 gibi görünüyor.
-Çift simkart kullananlar ayrı bi dosya daha flashlayacaklar bundan sonra. (10mb civarı bir dosya ve genelde değişmediği için yeniden indirmeye gerek kalmadan her romdan sonra flashlayabilirsiniz.) Böylece çift simkart engeli aşıldı.
-Üniversite gibi yerlerde sertifika gerektiren bağlantılarda yaşanan hata düzeltildi. @fatrix_88
-Loggerlar ve thermal manaeger devre dışı bırakıalrak performans arttırıldı.
Deneysel özellikler (yapıldı ama test edilmedi çalışmasını umuyorum ama test ettikten sonra çalışmıyorsa ve düzeltilemiyorsa roma eklenmeyecek)
-Tuş kildini ekrana üfleyerek veya telefonu sallayarak açma.
-Telefon çalarken telefonu kulağınıza doğru götürdüğünüzde otomatik olarak açma. (Çağrıyı cevaplandırma.)
-Telefonla konusurken telefonu kulağınızdan uzaklaştırınca sesi otomatik hoperlore verme.
-Telefonla konusduktan sonra telefonu masaya koyunca otomatik çağrıyı sonlandırma.
-Telefon masada dururken çalıyorsa telefonu ters çevirerek susturma.
-Ekran kapalıyken ses tuşlarına basarak ekran ışığını açma. (Çalışırsa customizere bu özelliği aktifleştiren bir ayar menüsü eklenecek.)
-Farklı rehber arayüzü.
- - - Eklendi - - -
Edit: Alıntıdır
telpamarkette yeniden önsipariş alınıyor
Sonra nova 3 oyna videosunu çek![]()
1 saat sonra silersin
eşininkine yükle abi ne olacak1 saat sonra silersin
![]()

Ölmek için çok gencim ama![]()

Ölmek için çok gencim ama![]()
ben korurumYarın bana hatirlatin ben indirip deneyeyim telefonda