General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

DalvikCache

DalvikCache

Üye
2 katına satarsa kimse almaz

enterneoll

enterneoll

Üye

androidin arayüzü bence touchwize göre çok kullanışsız şu anda s4'ün kullandığı arayüzden daha iyisini görmedim eskiden basma kalıp derdik ama ilerleme var yani TouchWiz'de :)

- - - Eklendi - - -

Samsung birşey demiyor mu :hmmm

bu aslında touchwiz değil bende touchwiz'i çok seviyorum ve bence en sade ve kullanışlı arayüz bu sadece tema o yüzden pek sorun olmaz

jublomo22

Üye
artık android romlar kısmına gm eklenir forumdada samsung gibi forum açılsa :)

kaanslmz

kaanslmz

Üye
arkadaslar bildirim ekranina wifi bluetooth gibi ayarlarin kisayolunu nasil ekleriz acaba? iki parmakla indirdigimiz degil de normal olana?

beyler yok mu bilen? bi videoda gormustum sanki

Koraycann05

Koraycann05

Üye
Arkadaşlar Bu rom dediğinz olay sadece arayüz mü? ben anlamamda rom dan felan

salih1478

Üye
romda touchwiz arayüzünü sevmeyenler apk sını ögrenip system/app kısmından o apk yı silip istedigi arayüzün apk sını oraya yapıstırabilirler

keske touchwiz arayüzü olmasaymıs galaxy özentisi gibi duruyo

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar birde bu romlarda kameradaki kumlanma giderilemez mi

avcitalip

avcitalip

Üye

bu aslında touchwiz değil bende touchwiz'i çok seviyorum ve bence en sade ve kullanışlı arayüz bu sadece tema o yüzden pek sorun olmaz

evet orada hTC'nin ünlü saatinide gördüm :ehe

Sense ile TouchWiz kırması bir arayüz ama bence güzel olmuş :)

tam olarak hTC'nin saati değil sanırsam :)

- - - Eklendi - - -

romda touchwiz arayüzünü sevmeyenler apk sını ögrenip system/app kısmından o apk yı silip istedigi arayüzün apk sını oraya yapıstırabilirler

- - - Eklendi - - -

birşey sormak istiyorum touchwizi kaldırıp istediği arayüzü kurabilirler demişsiniz peki bu dediğiniz başka cihazlarda da geçerli mi mesela s4'ün arayüzünü hTC One'a apksini değiştirerek kopyalamak mümkün mü veya hTC One'ın arayüz apksini s4'e atarak s4'te sense kullanmak ?

yani şöyle birşey :)

enterneoll

enterneoll

Üye

evet orada hTC'nin ünlü saatinide gördüm :ehe

Sense ile TouchWiz kırması bir arayüz ama bence güzel olmuş :)

tam olarak hTC'nin saati değil sanırsam :)

- - - Eklendi - - -

birşey sormak istiyorum touchwizi kaldırıp istediği arayüzü kurabilirler demişsiniz peki bu dediğiniz başka cihazlarda da geçerli mi mesela s4'ün arayüzünü hTC One'a apksini değiştirerek kopyalamak mümkün mü veya hTC One'ın arayüz apksini s4'e atarak s4'te sense kullanmak ?

yani şöyle birşey :)

hayır sense o kadar kolay kopyalanmıyor :D zaten sizdekide touchwiz değil :( ama benzerleri bulunabilir

avcitalip

avcitalip

Üye

hayır sense o kadar kolay kopyalanmıyor :D zaten sizdekide touchwiz değil :( ama benzerleri bulunabilir

bizdeki de touchwiz değil derken ? :)

- - - Eklendi - - -

iyide adam apksini bul değiştir demiş :)

" apk sını ögrenip system/app kısmından o apk yı silip istedigi arayüzün apk sını oraya yapıstırabilirler "

Cihad Özkan

Üye
bu romu yukledigimizde garanti devre disimi kaliyor bir de romu istedigimiz zaman kaldira biliyormuyuz

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Kendi rom'u yeterli değil mi ? sorun mu çıkartıyor ? yeni rom yükleme sebebiniz nedir ?

aBouT

aBouT

Üye
cwm giriorm komut yok diye hata verio

qwerty5757

qwerty5757

Üye
Arkadaşlar GM Discovery alabileceğim güvenilir bir internet mağazası yokmudur. Gittigidiyor ve hepsiburadada bulamadım. Başka bildiğiniz mağazalar varsa yazarmısınız.

Legendary.

Legendary.

Üye
Arkadaşlar GM Discovery alabileceğim güvenilir bir internet mağazası yokmudur. Gittigidiyor ve hepsiburadada bulamadım. Başka bildiğiniz mağazalar varsa yazarmısınız.

Darty,hizlial,gold vs. Darty müşteri hizmetleriyle konuştum dün sipariş verilde kesin bir gün yok ama gelicek dedi :oke: 15-20 güne elimizde olur dediler

OPC

OPC

Üye

Darty,hizlial,gold vs. Darty müşteri hizmetleriyle konuştum dün sipariş verilde kesin bir gün yok ama gelicek dedi :oke: 15-20 güne elimizde olur dediler

Bence hiç uğraşma direk telefoncuları gezmeye başla

• Beğen
Tepkiler: Dede
zorbey27

zorbey27

Üye

Telpamarket var nette ordan aldik 2 günde geldi

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Dts etkisini nasil ayarladınız. Çok bas veriyor azaltamazmıyiz

Üst Alt