zorbey27
Üye
bende gm discovery yokben buradan yorumları bekliyorum nasıl olmuş diye bide isterseniz editleyebilirim
Kardeşime aldik 3 gün önce benim çok hosuma gitti bende xpet L olmasina ragmen gözüm onda
bende gm discovery yokben buradan yorumları bekliyorum nasıl olmuş diye bide isterseniz editleyebilirim
ayarlar aynıBuğra ayarlar nasıl bi ss çakabilirmisin?![]()
stock rom üzerinde değişiklik yapmış. batarya ve cpu iyileştirmeleri var şimdi deneyeceğim şuan iyi cihazkardeşim rica etsem şu romu nasi kurcagimi bi anlattirmisinben romu kurdum stock roma göre daha hızlı yağ gibi antutu gibi saçma programlara bakmayın siz performansına kendiniz bakın.
Bir sonraki romda ses için geliştirmeler eklenecek samsung all share vs bir çok özellik daha eklenecekmiş.
anlatım romun asıl kaynak sitesinde varkardeşim rica etsem şu romu nasi kurcagimi bi anlattirmisin
gordum onu da root u nasil yapacagim onu yazmiyor googleden fealnda baktimda pek bisi anlamadim sen bana kendin nasi yaptigini anlatirmisin ?
anlatım romun asıl kaynak sitesinde var
orda var root nasıl yapıldıgı diger konularına bak çünkü burada paylaşamamgordum onu da root u nasil yapacagim onu yazmiyor googleden fealnda baktimda pek bisi anlamadim sen bana kendin nasi yaptigini anlatirmisin ?
Peki
orda var root nasıl yapıldıgı diger konularına bak çünkü burada paylaşamam
teşekkürleruygulama hatası dediginiz nedir
- - - Eklendi - - -
paramı neden iade alaym yeni telefon versinler yeter