General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Selsdulul

Üye
telpanın kendi sitesinden alındıgında kapıda ödeme yapabiliyormuyuz

merto0180

merto0180

Üye
Arkadaşlar buna ne diyosunuz? Sırf Discovery için düşünüyorum. Bir sorun çıkartır mı? (Link fazla uzun olduğundan kısaltmak zorunda kaldım.)

foreverthe

foreverthe

Üye
Arkadaşlar babama alıcaz telefonu ne diyorsunuz ? :D

salih1478

Üye
beyler ne düşünüyosnuz beyaz mı alayım siyah mı

birde avrupa yakasında elden stan bir yer var mı

salih1478

Üye

Siyah al asil duruyor :oke:
aklım çok karıstı kardes yarın bir yerde bulamazsam sipariş vericem telpadan bnmde @OPC arkadaşın videoda siyah dikkatimi çektide

birde kulaklık çok mu vasat yada başka bir kulaklık takınca yine sesi kötü mü veriyor

OPC

OPC

Üye
aklım çok karıstı kardes yarın bir yerde bulamazsam sipariş vericem telpadan bnmde @OPC arkadaşın videoda siyah dikkatimi çektide

birde kulaklık çok mu vasat yada başka bir kulaklık takınca yine sesi kötü mü veriyor

Kulaklık vasat değil 40-50 TL'lik kulaklıkların performansına yakın.

- - - Eklendi - - -

beyler ne düşünüyosnuz beyaz mı alayım siyah mı

birde avrupa yakasında elden stan bir yer var mı

Avrupa yakasında ne taraftasınız?

salih1478

Üye
OPC

OPC

Üye
avrupa yakası yenibosnadayım

Bayrampaşa Gaziosmanpaşa tarafına bakabilirseniz bir cadde üzeride oldukça çok telefoncu var ben de dükkanlara sora sora buldum elinde olmayan birkaç dükkan siparişle getirebileceğini söylemişti

ozi540

Üye
walla telefonu almayı düşünüyorum ama tereddütteyim bende tabi adı duyulmamış bi marka olunca insan tereddütte kalıyo telefoncuya sordum 10 gün içinde gelcek dedi sizin yorumlarınız nedir şu anki telefonum c6-01 sizce c6 dan iyimidir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler............................. :hmmm

Üst Alt