General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

merto0180

merto0180

Üye
ben mavı ıstıyodum ama stok yok dıye sıyah aldım ama hıc gorunce pısman olmadım sıyahı çok hoş duruyor
ılk gune gore tek dusus gordum ben ama ılk gun ozel tasarruf ayarları yapmamıstım sımdı ıslemcı tasarufta ve ramde mın%60 sadece rehberı s3 den bıraz hızlı acıyor ama ılk gun tek tıkla açıyordu

Rehber sorun değil :) Siyah alacağım :D

caglar b

caglar b

Üye
eger kapaklarıda getirilecekse renk önemli degil sadece ses açma kapama dügmeleri orjinal renkte kalacak

Buğra

Buğra

Admin
Arkadaşlar müjdeli haberim var
Orjinal romun yedeğini almayı başarmış Arkadaş yani artık rom çalışmalarına başlanacak

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06 ve merto0180
tapatalk

tapatalk

Üye
Arkadaşlar müjdeli haberim var
Orjinal romun yedeğini almayı başarmış Arkadaş yani artık rom çalışmalarına başlanacak
orjinal romu alması önemli değil üretici firmanın cihazın kodlarını yayınlaması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
orjinal romu alması önemli değil üretici firmanın cihazın kodlarını yayınlaması lazım.
orjinal romun yedeği olmadan nasıl rom çalışması yapılacak?? cihazda sorun olması halinde orjinak romun yedeği olmazsa geri dönüşü olmayan bir yola gider cihaz. Ve isteyen olursa tekrar garantiyi aktif hale getirmek için orjinal rom yedeği şart :)

tapatalk

tapatalk

Üye

orjinal romun yedeği olmadan nasıl rom çalışması yapılacak?? cihazda sorun olması halinde orjinak romun yedeği olmazsa geri dönüşü olmayan bir yola gider cihaz. Ve isteyen olursa tekrar garantiyi aktif hale getirmek için orjinal rom yedeği şart :)
cihazın kodları üzerinden cm aokp tarzı sürüm yazılcak orjinal rom ne alaka bi backup alıp dönersin en kötü

OPC

OPC

Üye

Stock rom xda'da paylaşıldı mı alalım bir kenarda dursun

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin

Stock rom xda'da paylaşıldı mı alalım bir kenarda dursun
daha paylaşılmadı. şuan o arkadaşdan gelecek bilgileri beklemedeyiz gelişmeler oldukça burada paylaşacağım

Türe

Türe

Üye

Güzel haber :) kodları da yayinlanirsa yasadiniz :)

recepimberat

Üye
Abi şu root işini anlamadim gitti.root çikarsa bana haber verin sadece bende beyaz kullaniorum.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Arkadaslar ekoleyzir uok mu yaw bunda ben bulamadim. Bas cok fazla kulaklikta

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
gm kullananlar ekranda parmaginizi oynatmayip kaldirmadan tuttugunuzda ekranda titreme varmi?

kaanslmz

kaanslmz

Üye
beyler kılıf bulabileceğimiz bir yer var mı?

ayrıca beni de ekler misiniz,beyaz renk

Üst Alt