Kerim.
Üye
yapma yaŞuan telefon hayal oldu resmen 1 dersten sorumluluğa kaldım diye izin alamıyorum evdekilerden, telefonu almak için boşuna bir sürü telefoncu dolaşmış oldum yorgunluğu da kar kaldı

yapma yaŞuan telefon hayal oldu resmen 1 dersten sorumluluğa kaldım diye izin alamıyorum evdekilerden, telefonu almak için boşuna bir sürü telefoncu dolaşmış oldum yorgunluğu da kar kaldı

yapma ya![]()
dungeon hunter 4,rr3,modern combat 4 denedim yükledim hiç kasmadan oynadım. şimdi real racing silmiştim tekrar indiriyorum şuan dediklerini deneyip yorum yapacağım![]()

bugun öğlen aldım telefonu beyler tek kelimeyle mukemmel

becerememkiBir inceleme de senden bekliyoruz o zaman![]()
hem onu çekcek kameram yok 
becerememkihem onu çekcek kameram yok
![]()
siyah
Ne renk
Az once gittim telefoncuları gezdim nexus 4 ekran koruyucu jelatini taktırdım telefona. Çok çok az bosluk kalıyor
istanbulda gaziosmanpaşaya yakın briyerden alabilrmyim nerden alabilirmi yardimm
Jelatin kututnun içinde yokmuydu ? Bende vardı taktım hemen.
cihazin fotograflarini atabilirmisin cok merak ediyorum siyahi elde masada falan nasil duruyor arkasi nasil diye?Yaş kaç?becerememkihem onu çekcek kameram yok
![]()
Jelatin kututnun içinde yokmuydu ? Bende vardı taktım hemen.
Servise verdim Haftaya cuma gelicek dedi inşallah gelir.
Bu normal değil en iyisi servise ver.

Telefonun alacagi guncelleme blu life play'a bagli olur bence.gm tek basina 4.3 veya 5.0 cikarabilecegini sanmiyorum.ah bi de cyanogenmod ciksa su telefona cok iyi olur