General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Ccihat67

Üye
bataryayı şişirtme kardeşim en fazla 2-3 saat tut yani telefon bataryanınm dolu olduğuna emin olsun

Teşkkürler çok durursa şişermi

- - - Eklendi - - -

içinde %34 civarında şarj vardı bitirmeye gerek varmıydı yaa direk taktım ama ?

Tepkiler: HAM ZA

SeRcE40

Üye

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun sen benden önce mıncıklamaya başladın discoyu . . benimkinde de hala hazırlanıyor yazıyo ne zaman gelecek şu telefon yawwwww

Tepkiler: Ccihat67
Telefon sonunda elime ulaştı çok sevindim kaç saat şarjda takılı kalması lazım ?
li-on bataryalarda 1-2 gun sarjda kalmıyor ıstedıgın zaman tak ıstedıgın zaman çıkar herhangı bı sorun olmaz kullandıkca ölür zaten

- - - Eklendi - - -

Tepkiler: HAM ZA ve Ccihat67

- - - Eklendi - - -

bıtırmeye gerek yok zaten suanda tum akıllı telefonalrda elektrık kesme özelliği var gunlercede sarjda dursa batarya sarjı almıyor geregınden fazlasını kesıyor ama en sağlıklısı gene sarj dolunca çıkarmak

- - - Eklendi - - -

İyi bişey mi söyledin kötü bişeymi çözemedim
lion bataryaların kullanım ömürleri vardır yanı sarja takıp daha dolmadan cıkarıp takmak bataryayı bozmuyor ama bır sure sorna batarya omru azalıyor laptop bataryası gıbı

HAM ZA

Üye

Bizim laptopunda bataryası gitti 1 saat zor gidiyo

Arkadaşlar benim cihazda 4.2.1 yuklu güncelleştirmeye girdiğimde ağ hatası lütfen ağı kontrol edin diyor neden acaba ne bu ağ hatası birde cihazda samsunglarda olduğu gibi yapamıyorum duvar kağıdını cihaz da ayarlasamda ayarladığım gibi olmuyor müzik dinlerken kendi kulakligiyla muzik kapanip aciliyor bazen tamamen kapaniyor bunlar sizde de oluyor mu olmuyorsa bende neden oluyor acaba biliyormusunuz ?

Ccihat67

Üye
Bendede kendi tarayıcısı 2-3 kere durduruluyor hatası verdi sonrada bütn uyglmlr durduruluyor hatası verdi tel cebimdeydi 30 dk snra fln baktgmda tel kapanmştı

SeRcE40

Üye
Bendede kendi tarayıcısı 2-3 kere durduruluyor hatası verdi sonrada bütn uyglmlr durduruluyor hatası verdi tel cebimdeydi 30 dk snra fln baktgmda tel kapanmştı

aman bende olmasın böyle şeyler , mesajda sıkıntı olmasın kamerasında sıkıntı olmasın müzik dinlerken sıkıntı olmasın az birazda oyun oynatsın yeter , insan yapımı sonuçta her teknolojik üründe farklı yerden bakanlar olduğu için mutlaka kusur bulunuyo . .

Tepkiler: Ccihat67

Ccihat67

Üye

Evet maalesef

Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım

Ccihat67

Üye
Sürekli uygulama kapatlyor hatası aliyorm