General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Matthe

Üye
Evet beyler telefon hepsiburada.com'da en çok satan telefonlar listesinde 5. şuan

gkcll

Üye

bizim mahalledeki telefoncuda var sordum fiyat net 600

Az önce baska bir forum sitesinden Mesut Bey çift hat ile 3G testlerini yaptığını ve malesef telefonun 2 hat varken 3G de hat kopması yaşadığını paylaştı,almayı istediğim ve fiyat Performans olarak çok tuttuğum bir üründü ama ne yazıkki bununda böyle bir sıkıntısı mevcutmuş.
Ayrıntı için forumdan kontrolünü yapabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Tum cihazlarda var mi ki bu sorun

Yok demek isterdim ama malesef var gibi duruyor.
2 hattı aynı anda kullananlardan diğer forumlarda net olarak ( Özel olarakta görüştüm ) 3G koptuğu ve gelmediği dataların silindiği Telefon görüşmesi bile yapılmadığını söylediler.
Tek hat ve özelliklede 2.slota takılan simlerle kullanımda ise bir sıkıntı olmadığı paylaşıldı.Ama bu telefonu bu özellikleriylede olsa çift hat dışında alanlar için geçerli olur,ben 2 hat kullanacağımdan şimdilik malesef Galaxy s Duosun ağır rehber ve mesaj girişlerine bir süre daha katlanacağım.Umarım HTC Desire 600 yada Galaxy s4 Mini çift hatlılar Türkiyeye gelir.

bugün sordum telefoncuya pazartesi günü elimde tel inş

Samsung galaxy win e bir bak istersen
ben telefonu tek simle kullancam benim ici nsorun yok discovery devam :d

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Bende de tek hat var onemli degil benim icin baglanti kopmasi.

- - - Eklendi - - -

Cift hat kullananlar icin cok kotu ama

Önemli Güncelleme: Telefonun inceleme sonrasında da devam eden testlerinde çift hat ile kronik sorunları olduğu, data hattının koptuğu ve bazı durumlarda telefonun arama alamaz hale geldiği tespit edilmiştir. Tek hat kullanımında ise Vodafone hat ile yapılan denemelerde bir sorun yaşanmamıştır. Fakat diğer hatlarda sorun yaşayan kullanıcılar bulunmaktadır
-baska bir forum sitesinden - Mesut Çevik

Valla ben tek hatla kulanıyorum allaha şükür şimdiye kadar bir problem olmadı.Çift hatta oluyor galiba 3g problemi

valla bende tek hat kullanıyorum ve vodafone kullanıyorum bence temmuz-ağustos gibi media markt teknosa gibi yerlerde satılmaya başlar bende almayı düşünüyorum fakat aklımda bazı sorular kaldı most wanted modern combat 4 gibi oyunlar oynatırken real racing asphalt 7 gibi oyunlarda kasıyor inşallah yazılımsal bir sorundur ve inşallah güncelleme verir yada vermese bile custom rom desteğinin olması lazım

gkcll

Üye
Valla ben tek hatla kulanıyorum allaha şükür şimdiye kadar bir problem olmadı.Çift hatta oluyor galiba 3g problemi
sen kullanıyorsun galiba nasıl memmunmusun telefondan bi sıkıntı oldumu ekran kalitesi pil ve ısınma durumu nasıl bize biraza bilgi verirsen seviniriz takılma donma felan

Nextman

Emekli Yönetici
içerik düzenlendi

Tepkiler: Dede
sen kullanıyorsun galiba nasıl memmunmusun telefondan bi sıkıntı oldumu ekran kalitesi pil ve ısınma durumu nasıl bize biraza bilgi verirsen seviniriz takılma donma felan
İps ekrana söylencek bir şey yok zaten.Isınma sorunuyla da ben karşılaşmadım şimdiye kadar.3 günde 1-2 defa olsada çok küçük kasılmalarla karşılaştım ama.Oda hiç problem değil zaten cm gelirse büyük ihtimal onla kullanacağım.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Ne gibi kasilmalar?

böyle bir telefon ..bu fiyata.. garip.kronik bir sorunu olmasın?

LimePie

Üye
bende tek hat kullanıyorum sorun yok yani

Bu 3g sorununu duyduktan sonra telefondan biraz soğudum

LimePie

Üye
yaw şimdi ben anlamadım tek hat kullanıncamı 3g kopuyor yoksa çift hat kullanırkenmi kopuyor ?