General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Buğra

Admin
secret rom 1.1 yüklü ve ram miktarı rekor kırmış durumda 350mb kullanımda 650mb boş ram var rom muhteşem.

Ccihat67

Üye
Telefonu almak için ne hayallerim vardı ailem abimden askerdeki telefonunu bana getirmiş nokıa 1200 gülsemmi ağlasammı bilemedim

Tepkiler: pinokyotr
Kismetse iki ay içinde elimde olacak.

DiaBLoS

Admin
Çok yakin bir surede yani

Yunkaai

Üye
Beyler gamrzrom1.9 den stock roma dönüyorum.Burakgon yayınlamış cwm den kurcakmışız.Sırf video tam ekran olmuyo diye dönüyorum.Umarım aynı hata baş göstermez.

Beyler gamrzrom1.9 den stock roma dönüyorum.Burakgon yayınlamış cwm den kurcakmışız.Sırf video tam ekran olmuyo diye dönüyorum.Umarım aynı hata baş göstermez.
ben hala 1.9 dayım nerdekı vıdeolar tam ekran olmuyor ?

Arkadaşlar bi bayiyi aradım qeçen hafta çarşambaydı sanırsam adam dedi cuma qünü karqoyla qelcek
Cuma qünü aradım karqo trafikde takıldı dediler
Cumartesi aradım qelicek dediler
Pazar aradım tabiki ulaşamadım
Buqün aradım qümrükde takıldı yarına qelir diyolar anlamadım oyalıyolarmı amaçları ney şaşırdım :S

Tepkiler: Ccihat67
yaw bu telefonun kulaklık performansı 603 hazan edition 4.1e yaklaşamaz bile basları bile hissetmiyorum nasıl ayarladınız siz.

HAM ZA

Üye

kardeş paranı geri al bence o telfn bozuk cıkarsa elinde kalır.

kardeş paranı geri al bence o telfn bozuk cıkarsa elinde kalır.
Yok daha telefon açıp sözle qörüşdük sipariş verdik bekliyoruz parasını felan vermedik yarında birşey söylemezlerse başka bayilere bakcaz artık

- - - Eklendi - - -

Namı değer Discovery

Tepkiler: HAM ZA
Ben baslar yuzunden telefonu bassiz kullaniyorum cok bas veriyor die ekolazyerden ayarlayabilirsin

Gamerz Rom Secret Edition kullanan varmı?Güzelse kurayım.

burak631

Üye
şu root bir türlü yapamadım şu çince progtamlı olan rootu yapamadım baska root nasıl yapılır lütfen yardımcı olun

OPC

Üye
şu root bir türlü yapamadım şu çince progtamlı olan rootu yapamadım baska root nasıl yapılır lütfen yardımcı olun

Orda rootlu stock rom var bilgisayar üzerinden onu yükleyin yazılım rootlu gelir. Spflash ile yüklenen yazılım

HAM ZA

Üye
aman para vermediysen sıkıntı yok

Kuzenimi ikna ettim. Kendine alacak ama sorun yok demi. Kendisi HD Film izleyecek ama açıyor mu bilmiyorum bide en ağır oyunları kurar oynar. Benide tehdit etti. Sıkıntı olursa seni döverim dedi döverde. İnşAllah sorunu yoktur. Hala markaya güvenemiyor. Sıkıntı olmasın. Yavaş telefon olmasın diyor. Vodafone'nun dandik telefonundan sonra ilk defa hızlı bir telefonda Android kullanacak.???? Alsın mı ne yapsın. Bende Perşembe günü S4 alıyorum. Sipariş verdik
:-D