Cihad Özkan
Üye
Arkadaşlar telpa bayileri şehrinizin adını yazın google aratın ilk çıkana tıklayın işte yerleri falan var ordan sırasıyla arayın taaa telefoncuya kadar gitmeye gerek yok
arkadaşlar ben general mobile'ın kendi sitesine baktım ve diğer android cihazlarınada baktım hiç bir ürününe şu ana kadar güncelleme vermemişbu aklıma hiç iyi şeyler getirmiyor
ereyondaki son telefon maviymiş onu da ben aldım 5 gün oldu
arkadaşlar ben general mobile'ın kendi sitesine baktım ve diğer android cihazlarınada baktım hiç bir ürününe şu ana kadar güncelleme vermemişbu aklıma hiç iyi şeyler getirmiyor
general mobile ın zaten android olarak planet,fox bide ultimate slim diye telefonu var.onlarda güncelleme alacak cihazlar değil.berbat cihazlar hepsi.4.0 falan kaldırmazlar.
- - - Eklendi - - -
general mobile ın zaten android olarak planet,fox bide ultimate slim diye telefonu var.onlarda güncelleme alacak cihazlar değil.berbat cihazlar hepsi.4.0 falan kaldırmazlar.
onlarda zaten 1 inde ota desteği vardı oda bir sonrakı surumu kaldırcak ozellıkte degıldı ama bu cıhaz androidinin bundan sonra gelecek tum surumlarını kaldırabılr dıye dusunuyorum cunku android 5.0 çalıstırabılmesı ıcın 512 mb ram var androıd bu mıktarı gıttıkce azaltıyor yanı rhatlıkla bundan sonrakı surumler calısabılırarkadaşlar ben general mobile'ın kendi sitesine baktım ve diğer android cihazlarınada baktım hiç bir ürününe şu ana kadar güncelleme vermemişbu aklıma hiç iyi şeyler getirmiyor
haklisin bu nedenle guncelleme vermediler ama discovery guncelleme alir
ben sehri yazdigim da 4 magaza cikardi almaya gittigimde hic birinde yoktu
- - - Eklendi - - -
haklisin ama bu gm nin en iyi telefonu diye dusunuyorum guncelmeme verecegiz dediler ama 5 e onay vermediler telefonla arayip sorabilirsin
- - - Eklendi - - -
çok şanslisin hayirli olsun :-)
silinmesının nedenı touchwiiz den kaynaklanıyoGamerz rom 1.9 da çok sorun var.
Ana ekrana eklediğim kısa yollar siliniyor.
Sensor sorunları var
Video izlerken telefonu yan çevirince vi de o dönmüyor
Oyundan çıkınca ekran bir garip oluyor yeniden başlatmak gerekiyor.
kardes ben bu cihazdan almaya kalktım bulamadım nereden aldın bilgi verırmısın ve hangı sıtelere güvenebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?