zgtrkr Üye 3g için küçük sim kart şart midir. Kullananlar sim 2 den 3g ye baglanabiliyormu? - - - Eklendi - - - Birde guzel kilif bulan varmi s3 gibi. Aliexpress de gionee e3 kiliflari var ama 3-4 hafta beklemek zor geliyor
3g için küçük sim kart şart midir. Kullananlar sim 2 den 3g ye baglanabiliyormu? - - - Eklendi - - - Birde guzel kilif bulan varmi s3 gibi. Aliexpress de gionee e3 kiliflari var ama 3-4 hafta beklemek zor geliyor
salih1478 Üye NakeDKing' Alıntı: Bendede var 2 tane ölü pixel fakat gece siyah zeminde bakarsam görünüyor o yüzden dert etmiyorum Genişletmek için tıkla ... bence dert etmelisin hocam benim bildigim zamanla bir kaç pixel daha ölüyormuş böyle durumlarda eğer yeni verince renk değişimi olursa siyah alicam
NakeDKing' Alıntı: Bendede var 2 tane ölü pixel fakat gece siyah zeminde bakarsam görünüyor o yüzden dert etmiyorum Genişletmek için tıkla ... bence dert etmelisin hocam benim bildigim zamanla bir kaç pixel daha ölüyormuş böyle durumlarda eğer yeni verince renk değişimi olursa siyah alicam
selcukas Üye Arkadaslar lutfen yanıt bekliyorum s3minim var satip bu telefonu alsam deger mi sizce? Bu arada benim telefonu kaca satarim ??
Arkadaslar lutfen yanıt bekliyorum s3minim var satip bu telefonu alsam deger mi sizce? Bu arada benim telefonu kaca satarim ??
salih1478 Üye selcukas' Alıntı: Arkadaslar lutfen yanıt bekliyorum s3minim var satip bu telefonu alsam deger mi sizce? Bu arada benim telefonu kaca satarim ?? Genişletmek için tıkla ... değer bence kardesim 500 e satarsn en fazla
selcukas' Alıntı: Arkadaslar lutfen yanıt bekliyorum s3minim var satip bu telefonu alsam deger mi sizce? Bu arada benim telefonu kaca satarim ?? Genişletmek için tıkla ... değer bence kardesim 500 e satarsn en fazla
jublomo22 Üye ölü pixel mi? gerçi bizim pcdede vardı ancak ekran siyah olduğunda belli oluyodu oda dikkat edersen 2 3senedir var gayet de güzel valla
ölü pixel mi? gerçi bizim pcdede vardı ancak ekran siyah olduğunda belli oluyodu oda dikkat edersen 2 3senedir var gayet de güzel valla
hdhdhd Üye vay anasini biz olmayan urune hayali on siparis veriyoz adam 3 rengini de minciklamis ::-) - - - Eklendi - - - laptoplarda filan 8 piksele kadar degistirmiyolar ama telefonu bilmiyorum - - - Eklendi - - - tamam iste kardesim onu diyorum bulgar firmasi olan nokia bile cinde yaptiriyormus bende bunu kastediyorum sana
vay anasini biz olmayan urune hayali on siparis veriyoz adam 3 rengini de minciklamis ::-) - - - Eklendi - - - laptoplarda filan 8 piksele kadar degistirmiyolar ama telefonu bilmiyorum - - - Eklendi - - - tamam iste kardesim onu diyorum bulgar firmasi olan nokia bile cinde yaptiriyormus bende bunu kastediyorum sana
OPC Üye Sağ altta 1 pixel ölü bende de ama kafaya takmıyorum - - - Eklendi - - - Bu da dıştan - - - Eklendi - - - Geri tuşunun üstünde
Sağ altta 1 pixel ölü bende de ama kafaya takmıyorum - - - Eklendi - - - Bu da dıştan - - - Eklendi - - - Geri tuşunun üstünde
06kubilay06 Üye OPC' Alıntı: Sağ altta 1 pixel ölü bende de ama kafaya takmıyorum - - - Eklendi - - - Bu da dıştan - - - Eklendi - - - Geri tuşunun üstünde Genişletmek için tıkla ... nası anlıyoruz bu pixel öldüğünü
OPC' Alıntı: Sağ altta 1 pixel ölü bende de ama kafaya takmıyorum - - - Eklendi - - - Bu da dıştan - - - Eklendi - - - Geri tuşunun üstünde Genişletmek için tıkla ... nası anlıyoruz bu pixel öldüğünü
OPC Üye 06kubilay06' Alıntı: nası anlıyoruz bu pixel öldüğünü Genişletmek için tıkla ... Simsiyah bir resim açın beyaz nokta varsa ekranda o noktanın pixeli ölüdür
06kubilay06' Alıntı: nası anlıyoruz bu pixel öldüğünü Genişletmek için tıkla ... Simsiyah bir resim açın beyaz nokta varsa ekranda o noktanın pixeli ölüdür
06kubilay06 Üye OPC' Alıntı: Simsiyah bir resim açın beyaz nokta varsa ekranda o noktanın pixeli ölüdür Genişletmek için tıkla ... ekran sağlammış
OPC' Alıntı: Simsiyah bir resim açın beyaz nokta varsa ekranda o noktanın pixeli ölüdür Genişletmek için tıkla ... ekran sağlammış
Buğra Admin salih1478' Alıntı: bence dert etmelisin hocam benim bildigim zamanla bir kaç pixel daha ölüyormuş böyle durumlarda eğer yeni verince renk değişimi olursa siyah alicam Genişletmek için tıkla ... Bu tür ekranlarda ölü pixel yayılmaz 2 pixel için garantiye göndermem cihazı
salih1478' Alıntı: bence dert etmelisin hocam benim bildigim zamanla bir kaç pixel daha ölüyormuş böyle durumlarda eğer yeni verince renk değişimi olursa siyah alicam Genişletmek için tıkla ... Bu tür ekranlarda ölü pixel yayılmaz 2 pixel için garantiye göndermem cihazı
OPC Üye NakeDKing' Alıntı: Bu tür ekranlarda ölü pixel yayılmaz 2 pixel için garantiye göndermem cihazı Genişletmek için tıkla ... Bence de gerek yok
NakeDKing' Alıntı: Bu tür ekranlarda ölü pixel yayılmaz 2 pixel için garantiye göndermem cihazı Genişletmek için tıkla ... Bence de gerek yok
GuiTaRisT111 Üye hdhdhd' Alıntı: vay anasini biz olmayan urune hayali on siparis veriyoz adam 3 rengini de minciklamis ::-) - - - Eklendi - - - laptoplarda filan 8 piksele kadar degistirmiyolar ama telefonu bilmiyorum - - - Eklendi - - - tamam iste kardesim onu diyorum bulgar firmasi olan nokia bile cinde yaptiriyormus bende bunu kastediyorum sana Genişletmek için tıkla ... 1. Nokia Finlandiya markası, Bulgar değil. 2. Çin'de yaptırmıyor.
hdhdhd' Alıntı: vay anasini biz olmayan urune hayali on siparis veriyoz adam 3 rengini de minciklamis ::-) - - - Eklendi - - - laptoplarda filan 8 piksele kadar degistirmiyolar ama telefonu bilmiyorum - - - Eklendi - - - tamam iste kardesim onu diyorum bulgar firmasi olan nokia bile cinde yaptiriyormus bende bunu kastediyorum sana Genişletmek için tıkla ... 1. Nokia Finlandiya markası, Bulgar değil. 2. Çin'de yaptırmıyor.
salih1478 Üye NakeDKing' Alıntı: Bu tür ekranlarda ölü pixel yayılmaz 2 pixel için garantiye göndermem cihazı Genişletmek için tıkla ... valla ben göndericem hocam gözüme takılırsa iyice sinir olurum
NakeDKing' Alıntı: Bu tür ekranlarda ölü pixel yayılmaz 2 pixel için garantiye göndermem cihazı Genişletmek için tıkla ... valla ben göndericem hocam gözüme takılırsa iyice sinir olurum
selcukas Üye salih1478' Alıntı: değer bence kardesim 500 e satarsn en fazla Genişletmek için tıkla ... Peki bu telde otg desteği varmi yani klavye mouse flash disk takabiliyomuyuz s3lerde oluyor
salih1478' Alıntı: değer bence kardesim 500 e satarsn en fazla Genişletmek için tıkla ... Peki bu telde otg desteği varmi yani klavye mouse flash disk takabiliyomuyuz s3lerde oluyor
salih1478 Üye selcukas' Alıntı: Peki bu telde otg desteği varmi yani klavye mouse flash disk takabiliyomuyuz s3lerde oluyor Genişletmek için tıkla ... malesef
selcukas' Alıntı: Peki bu telde otg desteği varmi yani klavye mouse flash disk takabiliyomuyuz s3lerde oluyor Genişletmek için tıkla ... malesef
salih1478 Üye Kerim.' Alıntı: benim wonderdada vardi olu pixel.kendiliginden gecti. Genişletmek için tıkla ... üretimle ilgili sorun kendiliginden nasıl geçer hocam
Kerim.' Alıntı: benim wonderdada vardi olu pixel.kendiliginden gecti. Genişletmek için tıkla ... üretimle ilgili sorun kendiliginden nasıl geçer hocam