General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum da şu renk konusunda kararsızım Beyaz deseniz çok ayrı ve çekici duruyoo ama Gönlüm Siyah tan yana çok süper duruyo siyah ta anlayacağınız kararsızım öneri?

telefonu buldunda rengi kaldı

Ben avea iletişim merkezinden 640 a aldım

Yerinde olsam beklerdim. Sırf böyle fırsatçılara inat bi kaç hafta beklemeyi göze alırdım. Eğer herkes böyle düşünürse imkanı yok yüksek fiyata satamazlar. Ama olmuş bir kere hayırlı uğurlu olsun inşallah

Yunkaai

Üye

40 tl de sabredemememin cezası olsun.Neyse...

Beyler gameloftun blitz bridge diye oyunu var.Biraz battefileld heroes özentisi ama sarıyor.Gelin beraber oynayalım.

Efenim şimdi bu telefondan alacağım Allah'ın izniyle. Ama renk konusunda kararsızım üstteki arkadaşlar gibi. Hangisi hoşuna gittiyse al demeyin çünkü hepsi hoşuma gitti. Siyah asil duruyor Nexus gibi. Mavi ise Lumialar gibi dikkat çeker dışarda. Beyaz ise ne bileyim hani böyle S3 havasında Harbiden kararsızım.

OPC

Üye

40 tl de sabredemememin cezası olsun.Neyse...

Beyler gameloftun blitz bridge diye oyunu var.Biraz battefileld heroes özentisi ama sarıyor.Gelin beraber oynayalım.

Oynarız da hafıza yok 8 gb kart yetmiyor alayım bi kart hepsinde oynarız Heroes Order and Chaos da online o da güzel

- - - Eklendi - - -

Siyahın karizması yeter

DiaBLoS

Admin
Siyah daha çok yakisiyor arkadaşlar . Bu tartisilmaz bir gerçek .

Tepkiler: Dede
telefon Sivas ta 3 bayii de de var gardaş

Bende 1 ay içinde almayı düşünüyorum dostlar inşallah bi aksilik olmaz

Beyaz hoşuma gitmedi mavi çok güzel.. Ama alırsam siyah olacak

Tepkiler: HAM ZA

Kesinlikle siyah daha güzel duruyor.Bende siyah kullanıyorum.

- - - Eklendi - - -

Kesinlikle siyah daha güzel duruyor.Bende siyah kullanıyorum.

ben 3 rengide önüme koydum beyaz daha bi karizmatik geldi onu aldım

bende maviyi çok istemiştim olmadı sıyah aldım ama çok guzel duruyor
beyler kodlar yayınlandımı ?

- - - Eklendi - - -

Ben avea iletişim merkezinden 640 a aldım
buda bişidir kimisi 750 den almışta aslında turkıye sınırları ıcınde bu telefonu samsung yapsa 1000 den aşşağı kesın olmaz ama sonucta 599 kesın fıyatlı bı telefonada 750 verilmez

HAM ZA

Üye
arkadaşlar telefonun yedek parçaları filan geldimi? s3 ün ekranı 400 tl falan diyorlar doğrumu bu arada

Tavsiyelerinize güveniyorum arkaaşlar siyah alıcam

Yunkaai

Üye
Arkadaşlar order and chaos online ı indirebileceğim.Bir yer varmı ?