buroocckk
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
tedirgin oldum şimdi
Marketten para verip alın diyoröyle sitelerden yüklemeyin yoksa cısss olursunuz
bilemem markettende virüs bulaşıyorsa yandık o zaman
bugüne kadar fabrika ayarına dönmek zorunda kalmadıysan dr.web doğru söylemiş demektirAndroid 4 yaşındaymış 2 yıldır Android kullanıyorum sadece Blackmarketen indirdiğim 1-2 uygulamadan virüs çıktı. Marketi de çok az kullanıyorum ama Aptoide çok kullanırım daha virüs uygulama çıkmadı en azından DR. Web öyle diyor.
bugüne kadar fabrika ayarına dönmek zorunda kalmadıysan dr.web doğru söylemiş demektir
cfw atarım diyosuno da güzel o zaman senden virüs olmayan bi kaç program önerisi isterim aldığım zaman
Denizlide var mi ki ana telpa binasi
edit:harici bataryaarkadaşlar 3 gundur kullanıyorum telefon gunde 10 saat gıdıyor wifi ve veri alışverişi çogunlukla açık 2-3 saat telefon gorusmesı sosyal ağlar mesajlasma ekran en parlakta felan aksamı görüyorum ama iş oyuna gelıncevasat bataryayı çok yiyo 1 saat rr3 de batarya %35-%40 gitti arkadaşlar telefon ucuz oldugu ıcın bana parası al gelıyor o yuzden telefona yaptıgım harcamalar hıc onemlı olmuyo bende yedek batarya aldım çok menmunum 3500 mah telefonu 2 kez dolduruyo
arkadaşlar 3 gundur kullanıyorum telefon gunde 10 saat gıdıyor wifi ve veri alışverişi çogunlukla açık 2-3 saat telefon gorusmesı sosyal ağlar mesajlasma ekran en parlakta felan aksamı görüyorum ama iş oyuna gelıncevasat bataryayı çok yiyo 1 saat rr3 de batarya %35-%40 gitti arkadaşlar telefon ucuz oldugu ıcın bana parası al gelıyor o yuzden telefona yaptıgım harcamalar hıc onemlı olmuyo bende yedek batarya aldım çok menmunum 3500 mah telefonu 2 kez dolduruyo
- - - Eklendi - - -
edit:harici batarya
Arkadaş harici batarya derken bundan kastetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?