General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Ne bursmuş arkadaş ben strese girdim .s

Tepkiler: merto0180

HAM ZA

Üye

- - - Eklendi - - -

tedirgin oldum şimdi

Sarangni

Üye
bilemem markettende virüs bulaşıyorsa yandık o zaman

Android 4 yaşındaymış 2 yıldır Android kullanıyorum sadece Blackmarketen indirdiğim 1-2 uygulamadan virüs çıktı. Marketi de çok az kullanıyorum ama Aptoide çok kullanırım daha virüs uygulama çıkmadı en azından DR. Web öyle diyor.

Arkadaşlar uzun zamandan beri general mobile discovery i cok arastirdim forumda sarjinin uzun surmediginden bashedilmis bence oyle degil grafik islemsisi digerlerine gore %50 enerji tasarrufu bu konuda bir sikinti olmaz diye dusunuyorum bir de htc nin tanittigi batarya kalbirasyonu ile 2 kat pilin omru artiyor ben aciksasi gm den boyled bir sey beklemiyomdum zaten blu adinda bir marka yapiyormus bu cihazi alirken uzuldugum sey ise 150 tl kazik yememiz cihaz normalde 230 $ biz bu cighazda bile kazik yiyoruz telefonu dun aldim sorulariniz varsa sorabilirsiniz

HAM ZA

Üye
bugüne kadar fabrika ayarına dönmek zorunda kalmadıysan dr.web doğru söylemiş demektir

tedirgin olcak bisey yok discoverynin zaten icinde storeoid diye bir marketi daha var

HAM ZA

Üye
cfw atarım diyosun o da güzel o zaman senden virüs olmayan bi kaç program önerisi isterim aldığım zaman

Ankara' da doğrudan telpa bayisi var mı? Yani telpanın kendi sattığı mağaza var mı? Teknosaya girer bu ürün çünkü kliksa da satılmış tükenmiş.

arkadaşlar 3 gundur kullanıyorum telefon gunde 10 saat gıdıyor wifi ve veri alışverişi çogunlukla açık 2-3 saat telefon gorusmesı sosyal ağlar mesajlasma ekran en parlakta felan aksamı görüyorum ama iş oyuna gelınce vasat bataryayı çok yiyo 1 saat rr3 de batarya %35-%40 gitti arkadaşlar telefon ucuz oldugu ıcın bana parası al gelıyor o yuzden telefona yaptıgım harcamalar hıc onemlı olmuyo bende yedek batarya aldım çok menmunum 3500 mah telefonu 2 kez dolduruyo

- - - Eklendi - - -

edit:harici batarya

Tepkiler: Buğra

KayraBey

Üye
Harici batarya nasıl oluyor?

Harbiden harici batarya nasıl oluyor? Nasıl alabiliriz? Fiyatı, markası, modeli nedir?

1 saat RR3 te %35, %40 bataryaya çok diyorsanız ayıp ediyorsunuz. Gayet normal bir değer, 2bin liralık galaxy s4'te de o kadar gider, htc one da da.

Buğra

Admin
Arkadaş harici batarya derken bundan kastetmiş

Tepkiler: 06kubilay06 ve merto0180