General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

General Mobile Discovery
Dün, 01:20 ·
Değerli ‪#‎Discovery‬ takipçileri. ‪#‎KitKat‬ güncellemesi bu ay sonuna hazır duruma gelmesi bekleniyor. Yinede kesin tarih değil ve resmi açıklamayı beklemeliyiz.

tlf şarj soketi sorunu var sarj soketi ozulup yapıldıktan sonra data iptal oluyor ön kamera çalışmıyor şebeke sorun yaşıyor sen parayı kolay kazınıyorsun heralde

half life yükleyip oynayan var mı?açmıyormuş oyunu galiba

smh60

Üye
Sadece tegra destekli sanırım

SHS

Üye
Discovery ile gönderdi.

niye yoh

Half Life ı şimdilik oynayamıyoz da Dead Space güzel oyun aga beğendim

Arama yapıp hızlı bir şekilde kapatamıyorum sensör mü yavaş çözemedim.

Tepkiler: Mustafa Canik

Ccihat67

Üye
telefonumun dokunmatiği bozuldu verdim tamire

Ertan.D

Üye
Beni de ekler misin ? Beyaz.

Muzaffer gölcü yazmış:
Discovery Kitkat ve Elite hata düzeltme güncellemeleri aksilik olmazsa 2-3 haftaya. Sorunsuz bir deneyim için test sürecini uzun tutuyoruz

Google play 4.8 versiyonuna güncellenince ikonların maskları görünmeye başladı marketteki her şeyin arka planı siyah görünüyor sizde de böyle mi? Marketi sıfırladım tekrar güncellendi yine aynı.

Google play 4.8 versiyonuna güncellenince ikonların maskları görünmeye başladı marketteki her şeyin arka planı siyah görünüyor sizde de böyle mi? Marketi sıfırladım tekrar güncellendi yine aynı.
Kendi mi güncelledi,yoksa siz mi yüklediniz

Kendi güncellendi sorunlu olunca uygulamalardan google play ve google play hizmetlerinin güncellemelerini kaldırdım tekrar güncellendi fakat yine aynı

SHS

Üye
KitKat gelecek dertler bitecek

Ccihat67

Üye
O zamana belki stock roma dönerim

Güç tuşu ile sonlandırılabiliyor arama, sensörü beklemenize gerek yok.

Evet ben de farkettim. Ne kadar önce kapatmak istesem de karşımdaki, sensörümün yavaşlığı nedeniyle benden önce kapatıyor.
Ayarlar-Erişilebirlik-Güç dugmesi çagrıyı sonlandır seçenegine tik koyun arama sirasinda guc tusuna basarak anında goruşmesini kapatabilirsiniz...