Kimi uygulamayı çalıştırmıyor ekran kartidan olsa gerek ben tarafsız bi karşılaştırma yaptım s3 ile general Mobile arasında samsung ile arasında dağlar kadar fark var telefonların ikisindende var bende telefon alacaklara tavsiyem s2 alın o paraya veya huawei alın
Kimi uygulamayı çalıştırmıyor ekran kartidan olsa gerek ben tarafsız bi karşılaştırma yaptım s3 ile general Mobile arasında samsung ile arasında dağlar kadar fark var telefonların ikisindende var bende telefon alacaklara tavsiyem s2 alın o paraya veya huawei alın
[quote="Özkan Ç., post: 6622405, member: 450ettimgulamada yada uygulamalarda oluyor bu ben fark etmedim ama.[/quote]
10 dk real racing 3 oynadim isindigini fark ettim onceden yarim saat oynamistim isinmiyodu
Arkadaş bu ne ya yeni güncelleme ile telefonu ekran kilidi yaparken kırpışma oluyor. Telefon yavaşladı. Sorunlar arttı resmen. Telefon resmen ısınıyor şarj da çok gidiyor.
Arkadaş daha almak kısmet olmadı malesef , ama her gün heyecanla bu konuyu takip ediyorum. Bende alıcam yakın zamanda inş. Fakat bu son güncellemeyle sorunlar arttı diyen arkadaşlar var ? TÜm kullanan arkadaşlara soruyorum ne düşünüyosunuz ? Şu konuya bi açıklık getirelim Bende alıyım mı almıyım mı kararsız kaldım