General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Ccihat67

Üye
playden mi indirdin ? bende deneyeyim
 
burdan indirebilirsin. kameranın yanında galeri uygulamasıda kuruyor
 

Ccihat67

Üye
eve gidince denerim artık staj yerine usb getirmedim
 
Maşallah benim çalışmam gereken üniverste sınavı var oyunları bırakmam gerekiyo ama yapamıyom
benimde hazırlanmam gereken vizeler var yüklü olduklarına bakma o kadar oyun oynamam sadece ara sıra. bence ara ver sonra pişman olmamak için.
 
Tepkiler: Ccihat67

Ccihat67

Üye
benimde hazırlanmam gereken vizeler var yüklü olduklarına bakma o kadar oyun oynamam sadece ara sıra. bence ara ver sonra pişman olmamak için.

Evet telefonu da atıcam elimden de bişey olur diye korkuyorum
 
Tepkiler: Özkan Ç.
sim2'yi kullanıyorum 2.hattımı sim1'e takmak için vodafone hattım var sınırsız cepnet var içinde micro sim kart yaptırıp taksam sonra başka telefonlarda kullanırken adaptör ile sorun çıkarır mı?
 
Sorun olmaz ben de vodafone hattı o şekilde yaptım ve normal çalışıyo
 

wymy

Üye
Micro simde 3g çalışıyor mu
 
Adaptör almadım hattı güzelce kestirdim kalan parçanın içini biraz daha genişlettim onun içene geçiriyorum kesildiği belli bile değil
 

NedenLan

Üye
deli etti beni bu tel bilinmeyen kaynaklara da izin verdik hala dışardan uygulama yüklenmiyor desteklenmeyen format hatası veriiyor arkadaş anlamadım.
 

sumer35

Üye
Bende bişey sorayım ben sim2 de avea kullanıyorum cepten nete giriyorum ama telefonun kutusunda sim1 de gsm+wcdma sim2 de sadece gsm yazıyor mobileuncle Tools la engineer Mode giriyorum sim 2 de wcdma yok görünüyor ama nete bağlandığımda H+ çıkıyor sizce Micro sim alıp sim 1 e taksam hızda bi değişim olur mu?
 
Daha hızlı diye hatırlıyorum ama sim1'in