maktama
Üye
Evet, okonuda da bilgim var, 1kaç forumu birden takip ediyorum, Okumuştum. Sıkıntı şu ki abim telefonu hem özel hem de iş teli olarak kullanıyor. Garantiye gidince sorun olucak telefonsuzluk.
Hani yukarı itince şarj kesiliyor, aşağı itince şarj oluyor, sanki trlusb girişi bacakları lehimden kurtulmuş gibi geldi.
İnternette blulifeply ya da discovery içi açılma vidyosu araştırayım da bir bakayım ne nerdeymiş, ne olabilirmiş.
bilmiyorsan elleme sokersen toplayamazsin servise ver
bluetooth tan alında bildiğim çubugunun olduğu yerde alınan dosyaya basarsan yükleme yapmıyor dosya yöneticisinden bluetooth klasörüne gir ordan yükle oluyor ayrıca bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi aktifleştirmen gerekiyor.arkadaşlar marketten uygulama yükleyebiliyorum ama dışardan olmuyor apk dosya formatı çalıştırılamadı mı desteklenmiyor mu ne diyor. tel kardeşimin onda aldım bu hatayı benimkinde sorun yok. 16gblık model daha 1-2haftalık tel yardımcı olursanız sevinirim.
benide ekleyin arkadaşlar.
bluetooth tan alında bildiğim çubugunun olduğu yerde alınan dosyaya basarsan yükleme yapmıyor dosya yöneticisinden bluetooth klasörüne gir ordan yükle oluyor ayrıca bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi aktifleştirmen gerekiyor.
dostum biliyorum heralde nasıl olduğunu ama tuşlar pek sağlam durmuyor bende çabuk bozulacak gibiScreenshot gerek yok power bas ve hızlıca ses kısma hızlıca yap ama fullscreen kullanmıyorum ona bişey diyemem.
ayarlar-güvenlik-bilinmeyen kaynaklarbilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi nasıl aktifleştirecem. dosyayı pcden attım bluetooth ile değil.
sanmıyorum daha markası ile öne çıkan firmaların çoğu alamadı 4.3'ü. tabi belli olmaz ama pekte umut etmemek gerekPeki bu güncelleme de 4.3 gelmesi mümkünmü ?
sanmıyorum daha markası ile öne çıkan firmaların çoğu alamadı 4.3'ü. tabi belli olmaz ama pekte umut etmemek gerek
kameramda pembelik yokGelirsede kötü olmaz amakameradaki pembeleşmeyi felan mı düzeltirler ki ?? yeni güncellemeden beklentiniz ne
kameramda pembelik yokama olanlara çözüm getirseler iyi olur. galerideki iki kamera dosyasına bi çözüm olsa iyi olur. kırpma problemi yaşayanlara bi çözüm. aslında benim kameradaki iki dosya dışında bi sıkıntım yok bişey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?