Beyler dün gece karanlıkta dead space oynuyodum güzel ambians olsun diye mesaj gelip cevap yazarken farkettim sadece beyazda belli olan beyaz bir nokta var şimdi garantiye götürsem telpa saçma sapan bir ücret ister mi benden?isterlerse hiç uğraşmıcam sadece karanlıkta beyazda belli oluyor.
2.seri sanırım. Ama benim merak ettiğim full beyaz ağırlıklı temalar kullanmama rağmen yeni farkettim acaba ölü piksel oluşma ihtimalini arttıran bir etken var mı mesela ben nerdeyse hep cihaz şarjdayken kullanıyorum.
2.seri sanırım. Ama benim merak ettiğim fu ll beyaz ağırlıklı temalar kullanmama rağmen yeni farkettim acaba ölü piksel oluşma ihtimalini arttıran bir etken var mı mesela ben nerdeyse hep cihaz şarjdayken kullanıyorum.
nedenini bilemicem ama onunla alakası yoktur kanımca.. benim laptopta da arada bir piksel ölüyor hafifçe masaj yaparak diriltiyorum. ekran biraz yumuşak
Her nekadar kullanım klavuzunda yazmasada cihazınızı şarjda takılıiken sadece arama yapmak ve aramaları cevaplamak için kullanın oyun uygulama internet kullanmak zaman içinde pile zarar verir.
Her nekadar kullanım klavuzunda yazmasada cihazınızı şarjda takılıiken sadece arama yapmak ve aramaları cevaplamak için kullanın oyun uygulama internet kullanmak zaman içinde pile zarar verir.