General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

flunight

Üye
slm bu tlfnun kacinci parti olduguna nerden bakiyoruz

Peocawe

Üye
Özkan facebook sayfasinda uygulamayi paylasan benim yorumunu gördüm

Tepkiler: Özkan Ç.
Arkadaslar telden *#06# yazdim 2 farkli imei cikti

flunight

Üye
32gb hafiza karti alacam bana hangisini onerirsiniz.butce 20tlbeyler 32gb hafiza karti alacam bana hangisini onerirsiniz.butce 20tl

kaçıncı partiydi senin cihaz?
Flip cover kilif aldim 25tl dedi 15 verdim 10 sonra birak dedi ama pisman oldum ya. Pek kullanisli degil

Flip cover denilen şey arka kapakla birleşik olan kılıf mı?

kaçıncı partiydi senin cihaz?

Flip cover denilen şey arka kapakla birleşik olan kılıf mı?

2.seri sanırım. Ama benim merak ettiğim full beyaz ağırlıklı temalar kullanmama rağmen yeni farkettim acaba ölü piksel oluşma ihtimalini arttıran bir etken var mı mesela ben nerdeyse hep cihaz şarjdayken kullanıyorum.

Çift hatlı olduğu için iki imei çıkar

şarjdayken kullanmak sıkıntı olurmu çünkü oyunlarda çok şarj yiyor

nedenini bilemicem ama onunla alakası yoktur kanımca.. benim laptopta da arada bir piksel ölüyor hafifçe masaj yaparak diriltiyorum. ekran biraz yumuşak
tam ustune bastin

peki seninki gibi olanın adı ne? arka kapakla birleşik olan telfonu koruyacak gibi gelmedi gözüme. sadece ekranı kapatıyor

Her nekadar kullanım klavuzunda yazmasada cihazınızı şarjda takılıiken sadece arama yapmak ve aramaları cevaplamak için kullanın oyun uygulama internet kullanmak zaman içinde pile zarar verir.

Her nekadar kullanım klavuzunda yazmasada cihazınızı şarjda takılıiken sadece arama yapmak ve aramaları cevaplamak için kullanın oyun uygulama internet kullanmak zaman içinde pile zarar verir.

şarjdayken arama yapmak sakıncalı