Buğra Admin Kerim.' Alıntı: Birakan mi yapti baskasimi Genişletmek için tıkla ... burak yapmadı başka bir arkadaşımız yaptı
Kerim.' Alıntı: Birakan mi yapti baskasimi Genişletmek için tıkla ... burak yapmadı başka bir arkadaşımız yaptı
Özkan Ç. Üye hocam ben aslında orjinal romunu seviyorum sadece ram bazen %70leri geçiyor onuda optimize ederek gideriyorum yani bug falan varsa hiç uğraşmam
hocam ben aslında orjinal romunu seviyorum sadece ram bazen %70leri geçiyor onuda optimize ederek gideriyorum yani bug falan varsa hiç uğraşmam
Peocawe Üye Orjinalde böyle tatmin ediyorum kendimi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Orjinalde böyle tatmin ediyorum kendimi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peocawe Üye Özkan Ç.' Alıntı: orjinal kullanan bi ben varım sanırım Genişletmek için tıkla ... Orjinal aşırı ram yiyor arkada.. en son 192mb gördüm. onu kaldırınca boş ram 500e çıktı. buzz launcher kullanıyorum en fazla (facebook felan açıkken) 400e düşüyor. Orjinal varken 350yi geçmiyordu.
Özkan Ç.' Alıntı: orjinal kullanan bi ben varım sanırım Genişletmek için tıkla ... Orjinal aşırı ram yiyor arkada.. en son 192mb gördüm. onu kaldırınca boş ram 500e çıktı. buzz launcher kullanıyorum en fazla (facebook felan açıkken) 400e düşüyor. Orjinal varken 350yi geçmiyordu.
Peocawe Üye Özkan Ç.' Alıntı: öylede ben ek uygulama kullanmayı sevmiyorum symbiandan kalma bi alışkanlık Genişletmek için tıkla ... Tercih meselesi
Özkan Ç.' Alıntı: öylede ben ek uygulama kullanmayı sevmiyorum symbiandan kalma bi alışkanlık Genişletmek için tıkla ... Tercih meselesi
Peocawe Üye qhost37' Alıntı: Duvar kagıdı güzelmiş diyorum Genişletmek için tıkla ... Hahahaha istiyo musun
big.LITTLE Üye Peocawe' Alıntı: Hahahaha istiyo musun Genişletmek için tıkla ... Kilit ekranında güzel durabilirdi
Peocawe Üye qhost37' Alıntı: Kilit ekranında güzel durabilirdi Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
qhost37' Alıntı: Kilit ekranında güzel durabilirdi Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peocawe Üye Özkan Ç.' Alıntı: duvar kağıdı ayarlamak için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?? Genişletmek için tıkla ... kendi galersini kullanıyorum ben. her hangi bir program yok yani.
Özkan Ç.' Alıntı: duvar kağıdı ayarlamak için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?? Genişletmek için tıkla ... kendi galersini kullanıyorum ben. her hangi bir program yok yani.
Peocawe Üye Özkan Ç.' Alıntı: orjinalde çok yakına giriyor istediğin resmi istediğin boyutta ayarlayamyon yani Genişletmek için tıkla ... Resim boyutu da önemli. Bana bir sorun çıkarmıyor.
Özkan Ç.' Alıntı: orjinalde çok yakına giriyor istediğin resmi istediğin boyutta ayarlayamyon yani Genişletmek için tıkla ... Resim boyutu da önemli. Bana bir sorun çıkarmıyor.
Peocawe Üye Özkan Ç.' Alıntı: Senin şu kızıda denedim olmadı Genişletmek için tıkla ... Tek ekran deneyin hocam. Yaymayın ekrana
Özkan Ç.' Alıntı: Senin şu kızıda denedim olmadı Genişletmek için tıkla ... Tek ekran deneyin hocam. Yaymayın ekrana