acun81
Üye
Şahsen ben 4.3 den fazlasını beklemiyorum inşallah GM şaşırtır bizleri
sana katılıyorum umarım gerisi gelirİlk adımı attılar küçük güncellemeyle ama ondan sonra hiç ses çıkmadı.4.3 bile çok iyi olucaktır.En azından onlarda yeni bir telelefon getirdiklerinde satmaya yüzleri olur.
Nesini beğenmediniz?geçen gün bu telefonu kurcalama fırsatını yakaladım valla iyi cesaret sizdeki gidip bu telefona para verip almışsınız ..
geçen gün bu telefonu kurcalama fırsatını yakaladım valla iyi cesaret sizdeki gidip bu telefona para verip almışsınız ..
Lütfen konu içinde tartışmaya sebebiyet verecek yorumlar yapmayınız.geçen gün bu telefonu kurcalama fırsatını yakaladım valla iyi cesaret sizdeki gidip bu telefona para verip almışsınız ..
Bence yan tuşlar yeterince sağlam. Arka kapak s3 tende kalite rahat ol bu konuda. Telefon kesinlikle ısınmıyor o yüzden sorun olmaz bu kapak olayı. Yazılım olarak acilen piyasa sürüldüğü için ufak tefek ingilizce bölümler vardı ama güncelleme geldi ve o sorun çözüldü.mesajı yazdı kaçtı gibi olmasın herhangi bir markanın fanı değilim öncelikle onu belirteyim .. Ama en basitinden beğenmediğim yanlarından bir kaçını söylemek istiyorum. Telefonun yanındaki fiziksel tuşlar tamamen emanet duruyor ve fazla uzun ömürlü olmadıkları belli . Şöyleki tuşlar langır langır oynuyor ve tuşlarda kullanılan malzeme basit plastik .. Bir başka gözüme takılan yer arka kapak .. ne yazıkki arka kapaktada basit plastik malzeme kullanılmış ve esneme yapıp sağından solundan ses yapması an meselesi . Ayrıca kullanmadığım için bu konuda net konuşamıyorum ama ısıyı gereğinden fazla iletiyordur. Bir başka gözüme takılan yazılımı . Arayüzün kendine has bir özelliği yok yani tipik çin işi sanki içine miui rom kurup piyasaya sürmüşler. Rehberin bile android marketteki bir uygulamadan alıntı olduğunu sanırım fark etmişsinizdir .. Ayrıca türkçeye tam çeviri bile yapılmamış . Bunlar ayak üstü kurcalamamdan olan izlenimlerim. Şöyle bir saat falan kurcalasam 4 tane android cihaz kullanmış biri olarak bunların iki katını çıkarabilirim ..
Ayrıca amacım polemik değildir ama yeni alacaklara belki faydalı olur yazdıklarımha birde micro sim ve normal sim girişleri var orası ayrı bir olay zaten ne kadar sağlıklı çalışır bilinmez bir telefon ya micro ile çalışır yada normal sim ile çalışır iki simi birden taktığında nasıl bir performans verebilir düşündürdü açıkçası
mesajı yazdı kaçtı gibi olmasın herhangi bir markanın fanı değilim öncelikle onu belirteyim .. Ama en basitinden beğenmediğim yanlarından bir kaçını söylemek istiyorum. Telefonun yanındaki fiziksel tuşlar tamamen emanet duruyor ve fazla uzun ömürlü olmadıkları belli . Şöyleki tuşlar langır langır oynuyor ve tuşlarda kullanılan malzeme basit plastik .. Bir başka gözüme takılan yer arka kapak .. ne yazıkki arka kapaktada basit plastik malzeme kullanılmış ve esneme yapıp sağından solundan ses yapması an meselesi . Ayrıca kullanmadığım için bu konuda net konuşamıyorum ama ısıyı gereğinden fazla iletiyordur. Bir başka gözüme takılan yazılımı . Arayüzün kendine has bir özelliği yok yani tipik çin işi sanki içine miui rom kurup piyasaya sürmüşler. Rehberin bile android marketteki bir uygulamadan alıntı olduğunu sanırım fark etmişsinizdir .. Ayrıca türkçeye tam çeviri bile yapılmamış . Bunlar ayak üstü kurcalamamdan olan izlenimlerim. Şöyle bir saat falan kurcalasam 4 tane android cihaz kullanmış biri olarak bunların iki katını çıkarabilirim ..
Ayrıca amacım polemik değildir ama yeni alacaklara belki faydalı olur yazdıklarımha birde micro sim ve normal sim girişleri var orası ayrı bir olay zaten ne kadar sağlıklı çalışır bilinmez bir telefon ya micro ile çalışır yada normal sim ile çalışır iki simi birden taktığında nasıl bir performans verebilir düşündürdü açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?