the_jolly bende tavla kasıyor ama gta 3 hiç kasmıo bide menü geçişlerinde çok hafif bi kasma olmaya başladı ilk aldığımda telefon uçuodu ama tavlayı pc den apk oalrak yükledim ondanmı kasyıor acaba
Valla pek oyun meraklısı değilim sizler yazdıkca yükleyerek deniyorum zaman zaman bendede kasma oluyor ama önce bellek temizleyici ile temizleyince telefon uçuyor resmen bunun için Clean master uygulamasını öneririm.
Beyler sizce bu kilif nasil ?? Ya da istanbulda nerdrn bulabilirim kilifBide ilk android telim oldugu icin virus programi gereklimi sizce kesin gerekliyse nd onerirsiniz
ne kadar kauçuk yazsada bildiğimiz sert plastik oluyor bu tipler arkadaşımda vardı kenarları kırıldı diyordu hiç memnun değildi farkı yoktur diye düşünüyorum ama elbet son olarak sen bilirsin.
ne kadar kauçuk yazsada bildiğimiz sert plastik oluyor bu tipler arkadaşımda vardı kenarları kırıldı diyordu hiç memnun değildi farkı yoktur diye düşünüyorum ama elbet son olarak sen bilirsin.
ona bende alışamadm bence gitti gidiyor gibi siteler üzerinden satıcı adresi araştırması yap daha kolay olur. ben istanbuldan aldım gittigidiyor aracılığı ile