General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

cunun08

Üye
Arkadaşlar ben antutu açtım. Test ederken birden değişik bir hal aldı. Ekrana oyun görüntüleri hayal dünyası gibi birşeyler oldu

Sarangni

Üye
D Shopping, Kanal D grubu ait kanalda ayda 49 TL taksitle 589 TL arkadaşlar almak isteyenler baksın derim. Biraz önce geldi mail...

Duvar kağıdı sorunu yaşayanlar menü - değiştir - duvar kağıdı - masaüstü statik dvr kağıdı - kullanıcı tanımlı galeriden istediğinz fotografı istediğiniz boyutta ayarlayabiliyorsunuz. denedim boyut boyut sıkıntı yok

Tepkiler: Dede

KayraBey

Üye
Şu telefon elime geçse de kullansam artık

Tepkiler: Kerim.

cunun08

Üye
ölü pixel testi olsa gerek.

ölü pixel testi olmadığını gayet iyi biliyorum. attığım resimlere bakarsanız ne olduğunu anlarsınız.

Bu resimler ölü Pixel testine ait

basri111

Üye
Tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok.

Tepkiler: Özkan Ç.

slhtnr

Üye
ölü pixxel testi ayrı. ölü pixel yok ki. ekrana öyle resim çıktı. ekran alıntısı yaptım.
arkadaşım emin misin? tedirgin oluyorum çünkü
herkeste ayni sey oluyor gpu yu olcuyor aynisi bende de test yaparken oluyor..

muratkrm

Üye
Arkadaşlar merhaba. Dün eşime aldım Vatan Bilgisayar dan 599 Tl ye. Gerçekten muhteşem bir telefon fiyatına göre. Elimde ki s3 e verdiğim paraya acıdım. 1700 e almıştım hâlâ taksiti bitmedi :mad:

Arkadaşlar merhaba. Dün eşime aldım Vatan Bilgisayar dan 599 Tl ye. Gerçekten muhteşem bir telefon fiyatına göre. Elimde ki s3 e verdiğim paraya acıdım. 1700 e almıştım hâlâ taksiti bitmedi :mad:
bnde 6 7 ay önce arkadzşıma xperia z aldrmıştım o bile beklemediğine pişman üstad alınmş bir defa yapck bişey yok.

ölü pixxel testi ayrı. ölü pixel yok ki. ekrana öyle resim çıktı. ekran alıntısı yaptım.
arkadaşım emin misin? tedirgin oluyorum çünkü
eminim GPU testi GPU yu grafik anlamında zorlayarak FPS değerlerine bakıyor.

Tepkiler: Buğra
Arkadaşlar General mobile discovery aldım galiba 4. yada 3. parti ekranda ölü pixel yok fakat kasa açıklığı var üst kısımda onu da silikon kılıf takarak giderdir tel mükemmel

Gangstar vegas açıyorum ultra da çok kasıyor arkaplana atıp cpu z ya bakıyorum gene 3 çekirdek madem kasıyor dördüncü çekirdeği neden açmıyor bir hata olmalı yazılımsal

Tepkiler: Buğra
Hayırlı olsun iyi haberler almanı dilerim.