Özkan Ç.
Üye
hayr değil önceki sayfadaki görseldeki yapın ayarları
Öncelikle telefonu alabilirsin iyi bir cihaz herhangi bir bildirim ledi yok markette flaş ile bildirim uygulamaları var fakat tavsiye etmiyorum hele ki çok çağrı ve mesaj alıyorsan şarj sıkıntısı olur.Merhaba bende bu cihazdan almayı düşünüyorum ufak bi detayda olsa takıldığım nokta mesaj geldiğinde yada arama oldugunda bildirim ışığı ile cihaz bizi haberdar edemiyor. Bunu sağlayan bi program varmı android markette fln yada led ışığını bu amaçla kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim teşekkürler.
GMD nin orjinal adaptörünümü kullanıyorsun?arkadaşlar benim adaptörü şarka takınca ışığı turuncu yanıyor. şarj dolunca yeşil yanması gerekirken turuncu yanmaya devam ediyor. neden böyle olabilir. sorun telefonda yada bataryada mı yoksa adaptörde mi.
Ekranda rastgele ufak aşağı doğru çekme yapınca iniyorduo dediğinin zaten öyle olması gerekmiyor mu üstten tutulup aşağı indirilir bildiğim
Öncelikle telefonu alabilirsin iyi bir cihaz herhangi bir bildirim ledi yok markette flaş ile bildirim uygulamaları var fakat tavsiye etmiyorum hele ki çok çağrı ve mesaj alıyorsan şarj sıkıntısı olur.
GMD nin orjinal adaptörünümü kullanıyorsun?
Valla mesajını gördüm ve hemen bir tavla yükledim marketten en ufak bir kasma falan yok sen neyi yükledinde kastı anlamadım ttnet.a.ş tavlayı yükledim ben bir dene istersen.bu telefona kasmayan tavla oyunu nasıl yüklerim bütün tavla oyunları kasıyor
orjinal adaptörde şarj ledi görmedim ben?Ekranda rastgele ufak aşağı doğru çekme yapınca iniyordu
Evet.
anlaşamadık seninle ilk aldığımda benmde başıma geldi titreşim zaten ekran titremesinden bahsetmiyorm donanm titreşimisimgeye uzun süre dokunduktan sonra yer değiştrme yada silme için sürüklerken oluyor :-)
Telefonu pazar gunu aldim ben on numara bi hatayla karsilasmadim bi ingilizce sorun vardi saat yerine clock yaziyosu vs. Guncelleme ile cozuldu yarin class 10 hafiza karti alip 12 oyun aticam suanlik kasma yok telefonda temple run 2 vs kurulu yalniz gozume bisey carpiyo ekran 1 saniyeden daha az bir surede karariyo sonra duzeliyo
1 saniyeden daha az bi surede ekrana siyahlik gelip gidiyo ama hep olmuyo valla aklina esinceTek sikintisi aksesuarlari yok telefoncularda ekran koruyucu kilif felan almadik kutudan cikan iki tane ekran koruyucuyu takmaya calisirken heba ettikHala fabrika cikisiekranda duran jelatin var
tamam şimdi haturladım evet onlarda var bizimki öyle değil htc şarjına benziyorilk partilerde şarj cihaznda led var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?