General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

hayr değil önceki sayfadaki görseldeki yapın ayarları

bi kapatıp aç dostum telefonu öylede mi olmuyor ??

cunun08

Üye
Bataryayı çıkarttım taktım yine aynı. Birde ekranin neresine olursa olsun aşağı dokununca yukarıdaki bildirim perdesi iniyordu. Format attıktan sonra artık illa bildirim çubuğuna dokunup aşağı indirmem gerekiyor. Bunu nasıl düzeltirim.

o dediğinin zaten öyle olması gerekmiyor mu üstten tutulup aşağı indirilir bildiğim

black.37

Üye
bu telefona kasmayan tavla oyunu nasıl yüklerim bütün tavla oyunları kasıyor

Öncelikle telefonu alabilirsin iyi bir cihaz herhangi bir bildirim ledi yok markette flaş ile bildirim uygulamaları var fakat tavsiye etmiyorum hele ki çok çağrı ve mesaj alıyorsan şarj sıkıntısı olur. GMD nin orjinal adaptörünümü kullanıyorsun?

cunun08

Üye
o dediğinin zaten öyle olması gerekmiyor mu üstten tutulup aşağı indirilir bildiğim
Ekranda rastgele ufak aşağı doğru çekme yapınca iniyordu
Evet.

ilk partilerde şarj cihaznda led var.

Peocawe

Üye

Sen beni anlamadın yaaa. senin dediğin şey stock launcher da oluyor. Bende Apex yüklü ve ekranın üst kısmında bi yerde titreme oluyordu sadece.. her yerinde değil, donanımsal yani. Ama dediğim gibi kapatıp açtığımdan beri problem yok..

Telefonu pazar gunu aldim ben on numara bi hatayla karsilasmadim bi ingilizce sorun vardi saat yerine clock yaziyosu vs. Guncelleme ile cozuldu yarin class 10 hafiza karti alip 12 oyun aticam suanlik kasma yok telefonda temple run 2 vs kurulu yalniz gozume bisey carpiyo ekran 1 saniyeden daha az bir surede karariyo sonra duzeliyo

Peocawe

Üye

kararmadan kastın nedir?

1 saniyeden daha az bi surede ekrana siyahlik gelip gidiyo ama hep olmuyo valla aklina esince Tek sikintisi aksesuarlari yok telefoncularda ekran koruyucu kilif felan almadik kutudan cikan iki tane ekran koruyucuyu takmaya calisirken heba ettikHala fabrika cikisiekranda duran jelatin var

Peocawe

Üye

Eğer sorun ciddi ise bence zaman geçmeden bi gösterin aldığınız yere ya da telpaya. Bende ekran koruyucuyu heba ettim.

canın sağolsn anlaşırız peki müdür inşallah bir daha olmaz.

Benim discovery ana ekran görüntüsü

Discovery ile küçük kızımın resimlerini çektim çekimleri gün ışığında flaş kullanmadan yaptım bence oldukca başarılı siz ne dersiniz.

Tepkiler: Dede ve Kerim.