Benim sansıma sadece siyah rengi kalmıstı dün ve nasıl sevindim anlatamam. ekran felan kapalıyken sipsiyah duruyor nexus serisine benziyor aynı. Tam karizma :P inceliğine diyecek lafım dahi yok.
bu telefon neden duvar kagıdını çok yakınlaştırıyor, arkadaşın s3 ünde tam ekran olan resim bende yakınlaşmış şekilde tam ekran oluyor? Bide bildirim ışıgı niyetine kullanabilecegim bir program var mı?
bildirim ışığı olarak flaş kullanmanısı sağlayan program var ama önermiyorum hiç sağlıklı değil. ve duvar kağıdına gelince görseli ayarlarken daha küçük yapıp kendisi büyüttüğünde istediğiniz boyuta ayarlanabilir sanırım. denemedim hiç.
bildirim ışığı olarak flaş kullanmanısı sağlayan program var ama önermiyorum hiç sağlıklı değil. ve duvar kağıdına gelince görseli ayarlarken daha küçük yapıp kendisi büyüttüğünde istediğiniz boyuta ayarlanabilir sanırım. denemedim hiç.
telefon titremesinden bahsetmiyorum ben saptırmayın konuyu yahu. ikon titriyor ekranda.. genelde bu dandik tabletler şarjda iken olur o sorun. fakat bataryayı çıkarıp taktım ve sorun yok 1-2 saattir. umarım çıkmaz dahada.
telefon titremesinden bahsetmiyorum ben saptırmayın konuyu yahu. ikon titriyor ekranda.. genelde bu dandik tabletler şarjda iken olur o sorun. fakat bataryayı çıkarıp taktım ve sorun yok 1-2 saattir. umarım çıkmaz dahada.
ya ben derdimi anlatamadım, ya da siz anlamadınız. bakın ben bilinçli bi kullanıcıyım. "dokunmatik ekran titremesi" dedim üzerine bastıra bastıra. yazılımsal bir titremeden bahsetmiyorum ben.. "donanımsal" bir titreme. dokunmatik testi yaptığımda da titreyerek aşağı indi çubuklar o an. ama şuan gayet normal gidiyor her şey. bi sıkıntı yok yaklaşık 2.5 saattir.
anlaşamadık seninle ilk aldığımda benmde başıma geldi titreşim zaten ekran titremesinden bahsetmiyorm donanm titreşimi simgeye uzun süre dokunduktan sonra yer değiştrme yada silme için sürüklerken oluyor :-)