Bana öğretin rom root cwm nedir? Nasıl yapılır? @Buğra Link versene bu rom ile ilgili uğraşayım biraz Yuh ben 40 sayfa geriden gelmişim Tavsiye ettiğiniz rom var mı?
Bana öğretin rom root cwm nedir? Nasıl yapılır? @Buğra Link versene bu rom ile ilgili uğraşayım biraz Yuh ben 40 sayfa geriden gelmişim Tavsiye ettiğiniz rom var mı?
Senin Adaptörün 5.1v 0.7a orjinal adaptör 5v 1a yani senin adaptör 0.1 volt fazla ve 0.3 amper eksik arada çok büyük fark yok ama sen işini sağlama al orjinal adaptör kullan.
Arkadaslar dokunmatikte sorun var gibi. Ornek masaustunde bi uygulamaya basili tutuyotum tasimak icin ve basili tutarken titriyor ikon. Surekli olmuyor bu ara sira oluyor.
Merhaba bende bu cihazdan almayı düşünüyorum ufak bi detayda olsa takıldığım nokta mesaj geldiğinde yada arama oldugunda bildirim ışığı ile cihaz bizi haberdar edemiyor. Bunu sağlayan bi program varmı android markette fln yada led ışığını bu amacla kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim teşekkürler.
Arkadaslar dokunmatikte sorun var gibi. Ornek masaustunde bi uygulamaya basili tutuyotum tasimak icin ve basili tutarken titriyor ikon. Surekli olmuyor bu ara sira oluyor.