gm discovery telefonuma modern combat 4 apshalt 7 real racing 3 kurdum gram takılma yok bu kadarını beklemiyordum dogrusu telefon istediklerimi fazlasıyla karşılıyor.
teamwieveran telefonumu bilgisayara bağlayıp telefondan league of legends oynadım arkadaşlar ama sadece baseden kuleye gittim çünkü sağ tıklamak içini basılı tutmak gerekiyor
Arkadaşlar discoveryde çalışan nova3 apk sı lazım bana yardımcı olurmusunuz bir kaç tane denedim device not compatible hatası veriyor lütfen yardım hepsini yükledim onu yükleyemedim
arkadaşlar. şarj problemim var. bir arkadaşımla beraber aldık telefonu. arkadaşın telefonunda uygulamalar falan açıkken bile şarj çok gitmiyor bende uygulamalar açık değil. parlaklık az. çok kullanmıyorum ama şarjım çok gidiyor. nasıl düzelir. ya da bataryasını nereden bulabilirim.
arkadaşlar. şarj problemim var. bir arkadaşımla beraber aldık telefonu. arkadaşın telefonunda uygulamalar falan açıkken bile şarj çok gitmiyor bende uygulamalar açık değil. parlaklık az. çok kullanmıyorum ama şarjım çok gidiyor. nasıl düzelir. ya da bataryasını nereden bulabilirim.
birde en güzel en iyi launcher hangisi. ben nova kullanıyorum ama biraz değişiklik olsun diyorum. tavsiyeniz nedir?resim koyamıyorum. nasıl yapabilirim.
birde en güzel en iyi launcher hangisi. ben nova kullanıyorum ama biraz değişiklik olsun diyorum. tavsiyeniz nedir?resim koyamıyorum. nasıl yapabilirim.