kaanslmz
Üye
O iosta degil mi ben oyle biliyorumarkadaslar asphalt 8 ucretsiz olmus heralde ama uyumlu gorunmuyo nasil indirecez play'den?
kardes ben oyle duydum da ucretsizse bi sekilde uyumlu yapalimO iosta degil mi ben oyle biliyorum
Mobilimde linki duzgun veremedim. Buyur bak gpu olara testte hic.fark yok hatta bızımki daha iyi
Kameraya önem veriyorsan s3 al. Onun dışında kalan herşeyi bu telefon ile yapabilirsin. Benim kendi görüşüm bu.İyiymis
Telefonu almaya karar verdim tek korkum aldiktan sonra keske 150 ekleyip s3 alsaydim demem
Oyunlardaki optimizasyon sıkıntisi var birde cekindigim Ahmet abiKameraya önem veriyorsan s3 al. Onun dışında kalan herşeyi bu telefon ile yapabilirsin. Benim kendi görüşüm bu.
Sen odada ki kerim misinOyunlardaki optimizasyon sıkıntisi var birde cekindigim Ahmet abi
Aslinda 150daha verip s3 daha mantikli geliyor bana ama gmd alasimda var cok guzel telefon.
Evet abi benimSen odada ki kerim misin
Yanılıyorsun asıl bizim telefon oyunlard s3den daha iyi cunku blzdeki gpu s4 deki gpu nun aynısı cift islemcili ama tek cekirdeli mp yani multi onu belirtiyor. Bu gpu iphone larda kullanılıyor oyunlar genelde iphoke icin yapıldıgından dolayı bizim gpu ile cok uyumlu ve stabil oluyorlar evde htc one x var tegra 3 am benim telefon onu geciyor oyunlarda testlerdeOyunlardaki optimizasyon sıkıntisi var birde cekindigim Ahmet abi
Aslinda 150daha verip s3 daha mantikli geliyor bana ama gmd alasimda var cok guzel telefon.
S3 ten iyi miYanılıyorsun asıl bizim telefon oyunlard s3den daha iyi cunku blzdeki gpu s4 deki gpu nun aynısı cift islemcili ama tek cekirdeli mp yani multi onu belirtiyor. Bu gpu iphone larda kullanılıyor oyunlar genelde iphoke icin yapıldıgından dolayı bizim gpu ile cok uyumlu ve stabil oluyorlar evde htc one x var tegra 3 am benim telefon onu geciyor oyunlarda testlerde
Yok daha iyi soylemini guncel antutu şonucu icin soyledim gunxel antutu testinde 3d kisminda ayni fps aliyor ustte attigim linkten bakabilirsiniS3 ten iyi miRr3 te daha başarılı S3 Gmd nin gpu çekirdekten kaybediyor yoksa çok sağlam gpu
Ha ona bakmadımYok daha iyi soylemini guncel antutu şonucu icin soyledim gunxel antutu testinde 3d kisminda ayni fps aliyor ustte attigim linkten bakabilirsini
belki biliyorsundur burakgon 1.7ghz overclock ile bizim cihazda 22.000 lerde puan almış antutudanHa ona bakmadımben en son 21500 lerde almıştım
Ha ona bakmadımben en son 21500 lerde almıştım
belki biliyorsundur burakgon 1.7ghz overclock ile bizim cihazda 22.000 lerde puan almış antutudan
Deneysel ozellik vardi eger olursa ki kendisi gosterdi nenamark2 testinden 58,6 almistiYakışırZaten gpu puaniniz bizden yüksek olur sanirim oc ile
Nenemark hic denemedimDeneysel ozellik vardi eger olursa ki kendisi gosterdi nenamark2 testinden 58,6 almisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?