06kubilay06
Üye
bende %100 katılıyorumBeyler kesinlikle cihazla gelen usb kablosunu kullanmayın ben 1 haftadir filan nokia usb kablosuyla kullanıyorum gerçekten çok daha rahat takılabiliyor.Hatta bunu fark ettikten sonra usb sorununun kronik bie problem değilde usb kablosundan kaynaklanan bir şey olduğunu bile düşünmeye başladım.
bende %100 katılıyorum
3. yada 4. parti olduğunu nasıl anlayabilirm?3üncü yada 4üncü parti al kardeşim 1-2 parti sorunlu oluyo genelde...
3. yada 4. parti olduğunu nasıl anlayabilirm?
Beyler kesinlikle cihazla gelen usb kablosunu kullanmayın ben 1 haftadir filan nokia usb kablosuyla kullanıyorum gerçekten çok daha rahat takılabiliyor.Hatta bunu fark ettikten sonra usb sorununun kronik bie problem değilde usb kablosundan kaynaklanan bir şey olduğunu bile düşünmeye başladım.
kulaklıgı beyazmış sarj aletide green mate markaymış
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar telefonu 4üncü parti olanlar kulaklıgın ve sarj makinesinin fotografını cekip buraya koyarmısınızz
- - - Eklendi - - -
sadece usb kablossunumu yoksa sarj makinesinimi degistirdin ? Yoksa ikisinidemi ?? Bide telefon kacıncı parti ?
Web Siteleri: (html) Web Siteleri: (html)
Forumlar: (bbcode)
Arkadaslar ilk defa fotograf koyuyorum bi yanlisim varsa lutfen uyarin. Benim telefonum sanirim 4. Parti burdaki arkadaslarin yorumlari o yonde fotosunu cektim buyur arkadasim link.
3.parti olanlarin kulakligi beyaz şarj aleti de beyaz general mobile discovery.
- - - Eklendi - - -
3.parti olanlarin kulakligi beyaz şarj aleti de beyaz general mobile discovery.
Arkadasim bu foto daki kulaklaik sarj makinesi benim 3. Partimi bu yani
Web Siteleri: (html) Web Siteleri: (html)
Forumlar: (bbcode)
Arkadaslar ilk defa fotograf koyuyorum bi yanlisim varsa lutfen uyarin. Benim telefonum sanirim 4. Parti burdaki arkadaslarin yorumlari o yonde fotosunu cektim buyur arkadasim link.
yok hocam sizin ki 4.parti şarj aletiniz green mate..
iyi hocam benim ki de 3.parti ama daha bi sorun gormedim ölü pixel cikmadiTesekkurler hocam allaha sukur hicbir skintisi yok telefonun...
Buyur hocam...
sağolun hocam tek fark sizin arka plan siyah benim ki beyaz
Yok hocam o temadan kaynaklaniyor temayi degistir gir bak arkaplan siyahbi temada arkaplan beyaz digerlerinde siyah...
Buyur hocam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?