Secret26
Üye
Arkadaşlar real racing 3 ü bilgisayardan indirip aktarınca iyi olmuyor sonra niye kastı niye bozuk diyosunuz telefonun yapacağı bişey yok wifi açıp telefondan indirin kurun bak nasıl takır takır jet gibi çalışıyor şuan az biraz oynadım çok yarış felan oynamam ama %25 tamamladım kariyerde nissan silvia ve ford varakıyor resmen 20 kişinin üstünde yarışçının olduğu ortamda bile
Arkadasim bizde android marketten wifi ile indiriyoruz kendisi kuruyor zaten. Oyun ucretli degil zaten niye pc den indirmeyle ugrasalimki?
Fabrika ayarlarima dondugumde iygulamalarim komple siljniyormu dusunmedim deil aslinda ama uygulamalarimi tekrar yuklemeye useniyorum. Aksam fab. Ayarlarina donim arkadasim saol sanirim tek cagre o denemekle bisey olmaz. Sende ki surum kac secret? Bende 4.2.1 temmuzdaki guncelleme.
arkadaşlar geçen gün hattımı okutamadım diye sorun yaşadım. şimdi o hattı okuttum. ( tabi boşuna yeni simkart aldım.) arkadaşımda şebeke durumu mavi iken ki yeni aldığım hattı da takınca mavi gözüküyor. ama eskisini takınca şebeke durumu turuncu yanıyor. bu normal mi.
Telefonu fabrika ayarına döndürdüm real racing 3 bu sefer sorunsuz kasmadan oynuyorum
Arkadasim bende fabrika ayarlarina dondum ve real racing hatasiz caliisiyor. Oyun cok guzelmis bea ilk defa oynadim goruntu kalitesi super
arayüzü biraz zayıf kalmış.launcher yukledim.değişik özellikler için farklı arama arayuzu ve mesaj için hantcent mesajı yukledim.önde uyarıcı led ışığı yok. gm marketi storeoid te calişma var sanırım hata veriyor.ama telefon yinede hoşuma gitti.çok akıcı geldi. rootlamak için araştırdım programları mevcut.root yapacam. genel olarak güzel makine.çift hatlı telefonların basitliği yok.vatan computerdan aldığımda adama çift hat dedim bu telefona inanmadı telefon arka kapagını açınca anladı.çift hatlı olması işime yaradı. 3g jet hattımı ve normal hattımı aynı anda kullanıyorum. dilerseniz 3g yi hotspotla kablosuz paylaşım yapıp interneti paylaşıyorsunuz. bu fiyata alınır tavsiye ederim. ayrıca playgoogledaki birçok ucretli uygulamalar Blackmark Alpha dan ucretsiz indiriliyor.
ben indiriyorum. dosya açılamıyor dedi. ilk indirdiğimde oyunu açarken error verdi. artık indiremiyorum.Evet çok iyi şimdilik kasma yok
ben indiriyorum. dosya açılamıyor dedi. ilk indirdiğimde oyunu açarken error verdi. artık indiremiyorum.
Beyler ben şuanda nexus rom kullanıyorum da artık değiştirme zamanı geldi heralde canvas 4 mü daha iyi yeni çıkan xperia romu mu ?(şarj önemli değil akşam evde olursam nerdeyse sürekli şarjda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?