General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

ölü pixel sornadan çıkması teknık olarak ımkansız fabrıkadan ölü olarak çıkar sonradan ölmezler
ayrıca bugune kadar sesle ılgılı hıcbı sıkıntı yasamadım
kasası çok kalıtelı degıl ama 3 kez dusurdum ezılme bıle olmadı hele bırı çok sert oldu ekranı kırılır dıye dusunmuzdım cızık dahı olusmadı

HAM ZA

Üye
kardeşim telefonu kullanmak için mi alıcaksın yoksa servise götürmek içinmi? kimle bu konuları konuştuysam bozulursa.. diye başlıyorlar. yahu sen bozuk telefon almak için mi telefon alıyorsun? zaten şu var...s3 alabilcek bütçeye sahipsen bunu niye alasın? ayrıca malzemesi o kadar kötü değil nereden çıktı bu? ve şunu belitmeliyim ki s3 ün ekranından daha canlı renk veriyor. benim gözlemlerim bu yönde...

TuRKGuCu

Üye
Telefonu kisaca ozetlemek gerekirse bu fiyata bu ozellk imkansiz derdim taaaa ki gmd yi gorene kadar

Ali58_58

Üye
kardeş şarj sorunu yaşıyormusun malum 1800 orta olmuş ama 200 yapsalar fena olmazdı birde 2. simkart sorun çıkarıyormu kullanırken

- - - Eklendi - - -

bi sorum daha var önceki sayfalarda sorlumştur ama bulamadım telefonu alan mübarekler nerden aldı yok satmış çünkü

Buğra

Admin

batarya 1800mah ilk başta bende sizin gibi düşündüm ama size şöyle söyleyeyim
sadece wifi açık ve sadece internette surf yaparsanız her 1 saat'de %10 şarz gidiyor bizzat kaç kere test ettim. yani kesintisiz 10 saat internette takılabiliyorsunuz. 1 günü çok rahat çıkarıyor telefon

2- ben telpamarker sitesinden 2 temmuzda almıştım 2 gün sonra gelmişti şimdi bulamıyorlar telpamarket sitesine bakın 13 ağustosta tekrar gelecekmiş

1. soruya cevap ben gayet normal kullandım ( bana göre ) 1 saat müzik / 30 dk Real racing 3 oyun / wifiye hep bağlı idi / face-twitter-whatsapp / telefon hep elimde mesajlaşma vardı aldığım saat sayısı 17 saat gibi bi batarya aldım atrixten sonra ( 6 saat ) benim için muazzam bir performans. 2. sorun için ben internetten değilde ufak telefonculardan aldım komisyon ödeyerek (650TL) sabırsızlığıma

Ve telefon 3g ile bağlıydı.

Buğra

Admin
Bu arada 4.3 başarmış arkadaş fakat sorunları varmış onları gideriyormuş. Cyanogenmod az kaldı onuda getirecek 1-2 hafta içerisinde onuda getirecekmiş %80 bitti demişti.

Bu arada 4.3 başarmış arkadaş fakat sorunları varmış onları gideriyormuş. Cyanogenmod az kaldı onuda getirecek 1-2 hafta içerisinde onuda getirecekmiş %80 bitti demişti.

Bu çok iyi bir haber

(pm attım ona bi bakabir misin )

kaanslmz

Üye
MİUİ da en yakin zamanda geliyomus arkadaslar. bi kac sorun kalmis onlar duzeltiliyomus.

Geniş rom yelpazeli bir telefon olacak gibi görünüyor

Sarangni

Üye
CM10.2 ve Miui romlar çıkar ve sağlıklı çalışırsa cihaz prestiji daha da artar.

Tepkiler: BatuhanOzalp77
CM10.2 ve Miui romlar çıkar ve sağlıklı çalışırsa cihaz prestiji daha da artar.

Aslında kendi orjinal romuda çok güzel ( ingilizce yazılar hariç ) ne bileyim custom romlar daha bir çekici geliyor bana onun için custom devam. İntifini V2 kullanıyorum

Sarangni

Üye
Aslında kendi orjinal romuda çok güzel ( ingilizce yazılar hariç ) ne bileyim custom romlar daha bir çekici geliyor bana onun için custom devam. İntifini V2 kullanıyorum

Stock Rom telefonların ruhunu öldürüyor.

2 adet android telefon kullandım ikisinde de stock rom kullandığım süre bir ay etmez. Atrix sadece bir hafta stock ile kullandım oda mesafeli satış sözleşmesi yüzünden.

GM icin romlar çıkması cihazın ciddi anlamda rağbet gördüğünü ve prestijinin arttığını gösterir.

Onda haklısın daha 1 ay oldu 5tane rom geldi nerdeyse bu cihaz daha çok konuşulur. Bide aroma installer yapsalar ordan seçenekli oluyor istemediğimiz uygulamalar oluyor güzel olmuyor böyle

Sarangni

Üye

Onda haklısın daha 1 ay oldu 5tane rom geldi nerdeyse bu cihaz daha çok konuşulur. Bide aroma installer yapsalar ordan seçenekli oluyor istemediğimiz uygulamalar oluyor güzel olmuyor böyle

Atrix memnun olmasam satıp üstüne 200 daha koyup direk alırım bu cihazı ama Atrix bütün ihtiyaçlarımı fazlası ile karşılıyor.

Bir arkadasa önerdim aldi GM çok memnun.

XpLoideR

Üye
Arkadaşlar telefon süper ama mesaj yazmada sorun var acaba t9 yada swype klave yok mu bunlarda ?

Atrix memnun olmasam satıp üstüne 200 daha koyup direk alırım bu cihazı ama Atrix bütün ihtiyaçlarımı fazlası ile karşılıyor.

Bir arkadasa önerdim aldi GM çok memnun.

Dostum atrix mukkemmel bende bir atrix kullanısıydım ama bu cihaz çok farklı tabiki karar senin hiç pişman değilim

- - - Eklendi - - -

orjınal roma guncellestırme geldı turkcelestırdıler

Şimdilik değmez diye düşünüyorum ancak ilerleyen zamanlarda geçebilirim su an infiniti iyi gibi gözüküyor teşekküler bilgilendirme için

HAM ZA

Üye
beyler ben bu konuyu başından beri takip ediyorum da.. şimdi biraz nette söylenti duydum 2.partilerde sıkıntı varmış 3.partilerde wifi açık ekranı klitleyince donuyormuş filan ne yapmak lazım? hangi parti mal olduğunu nasıl anlarız?