06kubilay06
Üye
ölü pixel sornadan çıkması teknık olarak ımkansız fabrıkadan ölü olarak çıkar sonradan ölmezlerbeyler telefonda ölü pixel var diyorlar hemen degıl sonradan cıkıyor dıyorlar ondan sonra konusurken ses az gelırmıs kasası dandıkmıs arkadaslar napıcam tamda bu telefonu alıcaktım bırden bıre kafamdan ucup gıttı offff ben gerçek bir cevap arıyor net
kardeşim telefonu kullanmak için mi alıcaksın yoksa servise götürmek içinmi? kimle bu konuları konuştuysam bozulursa.. diye başlıyorlar. yahu sen bozuk telefon almak için mi telefon alıyorsun? zaten şu var...s3 alabilcek bütçeye sahipsen bunu niye alasın? ayrıca malzemesi o kadar kötü değil nereden çıktı bu? ve şunu belitmeliyim ki s3 ün ekranından daha canlı renk veriyor. benim gözlemlerim bu yönde...beyler telefonda ölü pixel var diyorlar hemen degıl sonradan cıkıyor dıyorlar ondan sonra konusurken ses az gelırmıs kasası dandıkmıs arkadaslar napıcam tamda bu telefonu alıcaktım bırden bıre kafamdan ucup gıttı offff ben gerçek bir cevap arıyor net
kardeş şarj sorunu yaşıyormusun malum 1800 orta olmuş ama 200 yapsalar fena olmazdı birde 2. simkart sorun çıkarıyormu kullanırken
- - - Eklendi - - -
bi sorum daha varönceki sayfalarda sorlumştur ama bulamadım telefonu alan mübarekler nerden aldı yok satmış çünkü
kardeş şarj sorunu yaşıyormusun malum 1800 orta olmuş ama 200 yapsalar fena olmazdı birde 2. simkart sorun çıkarıyormu kullanırken
- - - Eklendi - - -
bi sorum daha varönceki sayfalarda sorlumştur ama bulamadım telefonu alan mübarekler nerden aldı yok satmış çünkü
Bu arada 4.3 başarmış arkadaş fakat sorunları varmış onları gideriyormuş. Cyanogenmod az kaldı onuda getirecek 1-2 hafta içerisinde onuda getirecekmiş %80 bitti demişti.
Geniş rom yelpazeli bir telefon olacak gibi görünüyor
CM10.2 ve Miui romlar çıkar ve sağlıklı çalışırsa cihaz prestiji daha da artar.
Aslında kendi orjinal romuda çok güzel ( ingilizce yazılar hariç ) ne bileyim custom romlar daha bir çekici geliyor banaonun için custom devam. İntifini V2 kullanıyorum
Stock Rom telefonların ruhunu öldürüyor.
2 adet android telefon kullandım ikisinde de stock rom kullandığım süre bir ay etmez. Atrix sadece bir hafta stock ile kullandım oda mesafeli satış sözleşmesi yüzünden.
GM icin romlar çıkması cihazın ciddi anlamda rağbet gördüğünü ve prestijinin arttığını gösterir.
Onda haklısındaha 1 ay oldu 5tane rom geldi nerdeyse bu cihaz daha çok konuşulur. Bide aroma installer yapsalar ordan seçenekli oluyor istemediğimiz uygulamalar oluyor güzel olmuyor böyle
orjınal roma guncellestırme geldı turkcelestırdılerAslında kendi orjinal romuda çok güzel ( ingilizce yazılar hariç ) ne bileyim custom romlar daha bir çekici geliyor banaonun için custom devam. İntifini V2 kullanıyorum
Atrix memnun olmasam satıp üstüne 200 daha koyup direk alırım bu cihazı ama Atrix bütün ihtiyaçlarımı fazlası ile karşılıyor.
Bir arkadasa önerdim aldi GM çok memnun.
orjınal roma guncellestırme geldı turkcelestırdıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?