General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

caglar b

Üye
peki android 5.0 çıkınca bu cihaza custom rom olarak gelir mi?

bu telefon diğer gm modellerinden farklı güncelleme desteği olacak gibi geliyor bana üstüne düşülecek bi telefon bence bukadar tutulacağını beklemiyolardı boş bırakmazlar bence bu telefonu destek olarak

Buğra

Admin
bu telefon diğer gm modellerinden farklı güncelleme desteği olacak gibi geliyor bana üstüne düşülecek bi telefon bence bukadar tutulacağını beklemiyolardı boş bırakmazlar bence bu telefonu destek olarak
Yok yok bu satışın bu kadar çok olacağını onlara biliyordu o yüzden cihazı erkenden satışa koydular o yüzden stok sıkıntısı oluyor

Tepkiler: seco_can_can
valla şuan kocaelinde 1-2 dükkanda mevcut arkadsım bende gördü çok beğendi onada almak için çıktık hepsi sipariş alıyo şuan elimizde yok dedi en son 5 saat sonra bulduk bi tane dükkanda ben şaşırdım açıkcası diğer modelleri düşününce

Tepkiler: Buğra
İnfinity v2 çıkmıştı 2 gün önce onu kurdum şuan memnunum.

Nenamark2 testi marketten indirip yapan var mı kaç fps sonuç aldınız? ben 44.3 aldım infinity v2 rom yüklü

Bende Xperia rom var 44.6 Nenamark2 / Antutu 13160 . Ufakta bir sorum olacak antutu orjinal romda daha yüksekti custom yükledik yükselmesi gerekirken düştü bunlara aldanmamak mı gerekiyor ( Performanstan memnunum bu arada )

SeRcE40

Üye
Cihazla ilgili şu ana kadar karşılaştığım hiçbir uyanmama sorunu olmadı , yeni gelen sürümlerde çok oluyo demişlerdi , bunu söylemek istedim . . Sesi içinse dikkatimi çeken bişey söylemek istiyorum ; Müzik çalarında şarkı dinlerken bazı şarkılarda hoparlörden hışırtı gelio , bazılarında ise hiçbir sıkıntı yok . . Bunun nedeni Telefondan kaynaklı bir donanımsal sorunmudur , Yoksa şarkıları internetten mp3 olarak indirdiğim içinmidir ? . . Pil konusunda ise bişey söylemek istiyorum ; orta yoğun arası bi kullanımda 1 günü zar zor çıkarıyo telefon . . Ya ben sürekli kullanıyorum o yüzdende olabilir . . Discoyla beraber Teknosaya gittim geçenlerde , Şimdi Camekanın içindeki milyarlık telefonlara bakıyorum bide benim Discoya bakıyorum , ne yalan söyleyim hiçde o telefonlara para veresim gelmiyo , çok paramda olmuş olsa vermem bu saatten sonra telefona fazla para . . Çünkü bu Discovery ile bu fiyatada üst düzey veya ona yakın bi telefon alınabileceğini görmüş oldum . . Diyolarki kasası kalitesiz . . Ya arkadaş senin kasası kaliteli dediğin telefonla aynı mesafeden bırakalım Discoverynin kırıldığı hasar gördüğü yerde o telefonda kırılır hasar görür . . Kırılmayan kasa istiyosanız , gidin Sanayide bi demirciye , size sacdan kılıf yapsın versin . . ya da keresteciye gidin tahtayı kesip biçip cilâlayıp size güzel bi kılıf yapsın . . Şöyle düşünmesin alacak olanlar ; e şusu yok , busu yok kırpa kırpa telefonda alınırlık bırakmamışlar diye . . Telefonun eksileri olmaz olurmu tabiki var . . Ama bu eksikler telefonun alınırlılığını , kullanılırlılığı etkilemiyo ve 600 liralık telefon ne bekliyodunki dedirtmiyo . . Marka takıntın varsa onada eyvallah . . O zaman Malcılıkla uğraşan köylümde gidip en '' Marka '' inekleri alsınlar . . La oda aynı sütü aynı miktarda veriyo diğeride . .

Tepkiler: KinG CrazY ve Buğra
Agzina saglik

Buğra

Admin

Bende Xperia rom var 44.6 Nenamark2 / Antutu 13160 . Ufakta bir sorum olacak antutu orjinal romda daha yüksekti custom yükledik yükselmesi gerekirken düştü bunlara aldanmamak mı gerekiyor ( Performanstan memnunum bu arada )
antutu programına inanmayın ama diğer test programlarını bilemem.

Buğra

Admin
Arkadaşlar MIUI Rom portlamış bir arkadaş bizim cihaza kısa süre içerisinde ufak hatalarını giderip paylaşacakmış fakat android sürümü 4.1.2 olacak

Tepkiler: BatuhanOzalp77

TuRKGuCu

Üye
ekran görüntüsünü almayı bilen varmı telde arkadaşlar

Secret26

Üye
Arkadaşlar ayın 13'ünde yeni parti gmd ler gelecek tüm bayilere mutlaka arayın araştırın kaçırmayın.

arkadaşlar discoveryde ndrive programını kullanamıyorum sebebini bilen var mı? programı açtığım zaman beyaz bir ekran geliyor ve hiç tepki vermiyor?

beyler telefonda ölü pixel var diyorlar hemen degıl sonradan cıkıyor dıyorlar ondan sonra konusurken ses az gelırmıs kasası dandıkmıs arkadaslar napıcam tamda bu telefonu alıcaktım bırden bıre kafamdan ucup gıttı offff ben gerçek bir cevap arıyor net

HAM ZA

Üye
dün carrefour bursa da gördüm kendilerini bi yönden hayal kırıklığına uğradım ön kamera 480p çekiyormuş... yapıverseydin 720p nolcaktı...