Yardım General Mobile discovery Kamera ikonu yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile discovery Kamera ikonu yok
S.a arkadaşlar General Mobile discovery 16 gb.. 4.4.2 yi yükledim Bildiğiniz kamera yok ? Kamera ikonu bile yok ? Eski sürümü yükledim yine yok tel kafayı yedi.. Lütfen yardım edin..

• Beğen
Tepkiler: AFK_is_now_AFK

AFK_is_now_AFK

Üye
S.a arkadaşlar General Mobile discovery 16 gb.. 4.4.2 yi yükledim Bildiğiniz kamera yok ? Kamera ikonu bile yok ? Eski sürümü yükledim yine yok tel kafayı yedi.. Lütfen yardım edin..
Yakınımızda başka discovery kullanan var mi ?

• Beğen
Tepkiler: Muhmd CR7
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuya bıraktı düzeldi galiba..

• Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye
sorun düzelmediyse garantiye gönderin yapsınlar

• Beğen
Tepkiler: AFK_is_now_AFK ve Muhmd CR7

AFK_is_now_AFK

Üye
Telefonun kendi uygulamasında çıkan bir sorun bende de oldu 2 dk. Da düzelttim devam ediyorsa soyleyin.

• Beğen
Tepkiler: Muhmd CR7
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun devem etmiyo. oldu sanırsam

• Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye
konu kapandıysa kapatalım konuyu @Nextman :)

• Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye
ben teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: AFK_is_now_AFK ve Nextman
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi yok ama yinede bırakılırmıs. 180 lira dedi biri. Telefonu arkadas 250 mi 350 ye mi ne almıstı. Garantiye bırakıp 180 daha vereceğine sıfırtel alsa daha iyi.. Çözüm olarak Maxicepte GMD yazılımları var yada flash tool ile orjinal yazılımı yüklenebilirdi. Biz yükleyemedik tel recovery mod da factory reset ( format atım) tel çöktü o yüzden General Mobile kullanmanızı tavsiye etmem. Bende Pıranha Zen var. Kaçkere çöktü herseferinde flash tool ile düzelttim. Ama GMD malesef tam çökmüs telencuda 40 liraya yaptırdı arkadas..

Konu kapatılsın :)

AFK_is_now_AFK

Üye
Garantisi yok ama yinede bırakılırmıs. 180 lira dedi biri. Telefonu arkadas 250 mi 350 ye mi ne almıstı. Garantiye bırakıp 180 daha vereceğine sıfırtel alsa daha iyi.. Çözüm olarak Maxicepte GMD yazılımları var yada flash tool ile orjinal yazılımı yüklenebilirdi. Biz yükleyemedik tel recovery mod da factory reset ( format atım) tel çöktü o yüzden General Mobile kullanmanızı tavsiye etmem. Bende Pıranha Zen var. Kaçkere çöktü herseferinde flash tool ile düzelttim. Ama GMD malesef tam çökmüs telencuda 40 liraya yaptırdı arkadas..

Konu kapatılsın :)
Rom a gerek yoktu ki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt