General Mobile Discovery İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
forumda 1080p video çektiği söyleniyordu burda bilgilerdemi bi yanlışlık var acaba? ahizeden ses nasıl geliyor? dışarda konuşsak duyabilirmiyiz önemli bu benim için

SheFy

SheFy

Üye
Bazıları telefonu incelemiyor. Hata veya arıza aramaya çalışıyor. Tel 600 TL olunca böyle bi davranışta bulunuyorlar. Kimse 1200 TL lik telde böyle bişey yapmaz. Hata görürsede , görmezden gelir ne de olsa 1200 TL vermiş değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut
Kerim.

Kerim.

Üye
Fps yi bosverde oyun neler yukledin?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Ahize sesi duyuluyor dışarıda sıkıntı yapmaz

Bu telefonu alanlar genelkikle dar bütçeli ve 3-4 ayda bir yeni telefon alamayanlar.Aynı benim gibi.600 tl vereceklerse + larıyla - leriyle bilmeleri lazım.

Benim bildiğimde 1080 video çekiyor ama video 3 gp olarak kayıt ediliyor.

Oyun okarak rr3 ,dungeon hunter 4, heroes of order and chaos ve rayman jungle var.hicbirinde çok önemli bir kasma olmadı

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Bazıları telefonu incelemiyor. Hata veya arıza aramaya çalışıyor. Tel 600 TL olunca böyle bi davranışta bulunuyorlar. Kimse 1200 TL lik telde böyle bişey yapmaz. Hata görürsede , görmezden gelir ne de olsa 1200 TL vermiş değil mi?
haklısın kardeşim görmezden gelir hatta. ama 600 tl lik telefon öyle olurmu veryansın ediyorlar. ama 600 tl ye aynı özellikte bi telefon bulamaz o tuzu kurular!

- - - Eklendi - - -

cevabın için :tşk:

Kerim.

Kerim.

Üye

Bu telefonu alanlar genelkikle dar bütçeli ve 3-4 ayda bir yeni telefon alamayanlar.Aynı benim gibi.600 tl vereceklerse + larıyla - leriyle bilmeleri lazım.

Benim bildiğimde 1080 video çekiyor ama video 3 gp olarak kayıt ediliyor.

Oyun okarak rr3 ,dungeon hunter 4, heroes of order and chaos ve rayman jungle var.hicbirinde çok önemli bir kasma olmadı
Rr3te var mi kucuk kasmalar var mi ve oyun datalari nereye kaydoldu?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Kerim.

Kerim.

Üye
Fps dusmesi oluyor yani

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
ben inceledim rr3'de fps düşmesi olmuyordu pek gerçi deneyip görmek lazım. evdeki turkcell maxiplus5'de neredeyse hiç kasmadan oynuyorum rr3 discovery kasacağını düşünmüyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
ben inceledim rr3'de fps düşmesi olmuyordu pek gerçi deneyip görmek lazım. evdeki turkcell maxiplus5'de neredeyse hiç kasmadan oynuyorum rr3 discovery kasacağını düşünmüyorum

Maxiplus5te grafikler en dusuk.discoveryde fullde.o ayarda maxillus acamaz bile:)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi göze batmıyor.

Bu arada stock browserin hmtl5 test skoru 434

Chorme ile 410

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Güncel -_-

snn_grcn

Üye
beyler xperia acs s imi abime verdim bu telden almak üzereyim pişman olmam dimi.

anilari35

anilari35

Üye
Benchmarklardna kaç puan alıyor ?? antutu nenamark 2 ve quadrant dan bunlar çok öenmli benim için ?

- - - Eklendi - - -

Nenamark 2 Fps yi ölçer yaklaşık 48-55 arası bi fps alacaktır tahminimce ama bi sen genede test et

Türe

Türe

Üye
Antutu'da 13.000 aldığını gördüm

LimePie

LimePie

Üye
telefon güzel alan arkadaşlara tavsiyemdir :oke:

-Hokage-

-Hokage-

Üye
Beyler benim için ekran önemli ekran kalitesi iyi olsun çizilmesin flan. Sürekli filim izlerm çünkü. Bluetoothla ayda yılda bir işim olur sorun oolmaz. Dış kabı dandik heralde bu da çok önemli benm için artık kılıf flan beklicez öyle alacaz. C7 dayanmıyor bu on parça olmazsa bişe bilmiyorum. Sd kart olayı iyi güzelde kartı çıkarıp taksak tekrar oyunlar bozulur mu ? Birde büyük iht class 10 32gb sd alacam sorunsuz görür mü kartı

Takipçi Satın Al

Üst Alt