haklısın kardeşim görmezden gelir hatta. ama 600 tl lik telefon öyle olurmu veryansın ediyorlar. ama 600 tl ye aynı özellikte bi telefon bulamaz o tuzu kurular!Bazıları telefonu incelemiyor. Hata veya arıza aramaya çalışıyor. Tel 600 TL olunca böyle bi davranışta bulunuyorlar. Kimse 1200 TL lik telde böyle bişey yapmaz. Hata görürsede , görmezden gelir ne de olsa 1200 TL vermiş değil mi?
cevabın içinAhize sesi duyuluyor dışarıda sıkıntı yapmaz

Rr3te var mi kucuk kasmalar var mi ve oyun datalari nereye kaydoldu?Ahize sesi duyuluyor dışarıda sıkıntı yapmaz
Bu telefonu alanlar genelkikle dar bütçeli ve 3-4 ayda bir yeni telefon alamayanlar.Aynı benim gibi.600 tl vereceklerse + larıyla - leriyle bilmeleri lazım.
Benim bildiğimde 1080 video çekiyor ama video 3 gp olarak kayıt ediliyor.
Oyun okarak rr3 ,dungeon hunter 4, heroes of order and chaos ve rayman jungle var.hicbirinde çok önemli bir kasma olmadı
Rr3te var mi kucuk kasmalar var mi ve oyun datalari nereye kaydoldu?
ben inceledim rr3'de fps düşmesi olmuyordu pek gerçi deneyip görmek lazım. evdeki turkcell maxiplus5'de neredeyse hiç kasmadan oynuyorum rr3 discovery kasacağını düşünmüyorum

Rr3te var mi kucuk kasmalar?

Maxiplus5te grafikler en dusuk.discoveryde fullde.o ayarda maxillus acamaz bile![]()

beyler xperia acs s imi abime verdim bu telden almak üzereyim pişman olmam dimi.