Topal Pire
Üye
-
Konu Sahibi
-
Apple ayrı bir dünya hocam. Yani Android de kullandım az çok IOS da ama IOS hoşuma gidiyor. Kaliteli yani. Bu arada bütün videolarda General Mobile Discovery 2'den 2 Ghz bahsediliyor ve alışveriş sitelerinde de açıklama olarak yine 2 Ghz yazmışlar. Yani Türkiye'deki de 2 Ghz olur gibime geliyor.
Yani almaya değmez mi ? Bildiğim kadarıyla MediaTek kötü değildi.zaten öle olacak içindeki işlemci MediaTek' in Qualcomm a kafa tuttuğu dünyanın ilk gerçek 8 çekirdekli işlemcisi MT6592T ( Model kodunu tam hatırlamıyorum ) 2.0 GHs saat hızında çalışıyor işlemcisi güzel ama MediaTek yani sonuçta şu an Türkiye piyasasındaki Kore malı diye tabir ettiğimiz tüm cihazların işlemcisi MediaTek
Yani almaya değmez mi ? Bildiğim kadarıyla MediaTek kötü değildi.
Aynen hocam şuan içimde bi heves var. Almak istiyorum açıkçası ama biraz şüphelendim. İşlemcisi sıkıntı olur mu acaba ?Onun yerine HTC M7 gözüm kapalı alırım ancak yinede alınmaz değil şu an o özelliklere o fiyata Türkiye de ki sayılı telefonlardan
Aynen hocam şuan içimde bi heves var. Almak istiyorum açıkçası ama biraz şüphelendim. İşlemcisi sıkıntı olur mu acaba ?
Bakarım hocam.Alacağım zaman konu açacağım burda. Sizi de beklerim.Rahat ol sana sıkıntı çıkarmaz RAM kurtarır seni merak etme ama yinede M7 yi düşün derim
Bakarım hocam.Alacağım zaman konu açacağım burda. Sizi de beklerim.
Aynen hocam şuan içimde bi heves var. Almak istiyorum açıkçası ama biraz şüphelendim. İşlemcisi sıkıntı olur mu acaba ?
16 çekirdeklide olsa mediatek tercih etmem
Hocam sizce nasıl iyi mi ? Yani işlemcisine kötü yorum yapıyorlar. Sizin görüşünüz nedir hocam ?Discovery II 2GHz saat hızında çalışıyor. 1.6GHz olan Asus'un Zenfone 6 modeli arkadaşlar.
Sen ne diyonPRİMCİ!
Hocam sizce nasıl iyi mi ? Yani işlemcisine kötü yorum yapıyorlar. Sizin görüşünüz nedir hocam ?
evet giderildi
4.4.2 de o yöntem ise yaramıyorabimde discovery 1 var o dedigin muhabbeti denedim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?