Hangisi?1200 olmalıydı.![]()
Elite lite f/p ürünü evet olacak bencede. Fakat 16 gb rom düşündürmüyor değil. Bİze 11 gb gibi bir alan kalacağa benziyor. Bu bir kullanıcıya yeter mi tam bilemiyorum. 16 gb telefon kullanan arkadaşlar yorum yapabiilir bu konudaN5 G2 varken elite düşünülemeyebilir ama Elite Lite f/p telefonu olacak.
Bana yeter gibi. 10 kalsa, 4Gb oyun olsa,1gb müzik olsa, 200mb fotoğraf olsa 4,8Gb bize kalıyor.Elite lite f/p ürünü evet olacak bencede. Fakat 16 gb rom düşündürmüyor değil. Bİze 11 gb gibi bir alan kalacağa benziyor. Bu bir kullanıcıya yeter mi tam bilemiyorum. 16 gb telefon kullanan arkadaşlar yorum yapabiilir bu konuda
Benim sınıf arkadaşımda 16Gb Lg G2 var. Daha hüç hafızada sorun yaşamadı.Çokta sıkıntı olmaz bence.3gb müzik olsa 3-4gb oyun olsa geriye kalan hafıza yeter benceElite lite f/p ürünü evet olacak bencede. Fakat 16 gb rom düşündürmüyor değil. Bİze 11 gb gibi bir alan kalacağa benziyor. Bu bir kullanıcıya yeter mi tam bilemiyorum. 16 gb telefon kullanan arkadaşlar yorum yapabiilir bu konuda
Elite lite f/p ürünü evet olacak bencede. Fakat 16 gb rom düşündürmüyor değil. Bİze 11 gb gibi bir alan kalacağa benziyor. Bu bir kullanıcıya yeter mi tam bilemiyorum. 16 gb telefon kullanan arkadaşlar yorum yapabiilir bu konuda