Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5.

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
1400 lira olan ne

Invoke

Invoke

Üye
1200 olmalıydı. :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
0MG90

0MG90

Üye
Elite 1300 değil miydi?

maktama

maktama

Üye
Elite 1300tl, arkadaş almış 1hafta kadar önce, şöyle bir inceledim. Gayet hızlı,note kullanan biri olarak elime rahat oturuyor bana göre. Samsung menüsüne alışık olduğum için menü biraz değişik geldi ama alışılır. Ekran görüntüsü olarak da tatmin edici, kötü değil kesinlikle.

Invoke

Invoke

Üye
Ohoo 1300se hiç değmez. :D

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
1300e mağazalarda sıfır g2 satılıyorken aynı paraya elite almazdım şahsen

maktama

maktama

Üye
1300'e Resmi distribütör garantili(telpa genpa ... hangisiyse artık, paralel ithalat ya da dandik firma garantisi olmayan)32 gb lg g2 bulursanız burda linki paylaşın. :)
Ha garanti sorun değilse tabiiki g2 tercih edilebilir.

Invoke

Invoke

Üye
1300 bunu alana kadar 1400e nexus 5. O da etiket üzerinden söylüyorum ben 1300e almıştım. LG Türkiye garantili.

• Beğen
Tepkiler: avast
0MG90

0MG90

Üye
Veya ithalatçı garantili Z1c :p

tufless

tufless

Üye
Bu telefonun yanında alternatif çok olmasına rağmen telefonun kötü olduğuunu düşünmüyorum. Ve bir kaç yerde okuduğumda 1150 gibi fiyatlara kadar alınabildiği söylenmiş. Ek indirimler vs gibi. Okuduğum yazılar izlediğim incelemelerde Kötülemeye rastlamadım. Çoğu kişi memnun telefondan. Tabi zamanla kronik sorundur falan ortaya çıkmaya başlar varsa. Ama ben alınabilir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Uhops

Uhops

Üye
N5 G2 varken elite düşünülemeyebilir ama Elite Lite f/p telefonu olacak.

• Beğen
Tepkiler: avast, Dede ve tufless
tufless

tufless

Üye
N5 G2 varken elite düşünülemeyebilir ama Elite Lite f/p telefonu olacak.
Elite lite f/p ürünü evet olacak bencede. Fakat 16 gb rom düşündürmüyor değil. Bİze 11 gb gibi bir alan kalacağa benziyor. Bu bir kullanıcıya yeter mi tam bilemiyorum. 16 gb telefon kullanan arkadaşlar yorum yapabiilir bu konuda

Uhops

Uhops

Üye
Elite lite f/p ürünü evet olacak bencede. Fakat 16 gb rom düşündürmüyor değil. Bİze 11 gb gibi bir alan kalacağa benziyor. Bu bir kullanıcıya yeter mi tam bilemiyorum. 16 gb telefon kullanan arkadaşlar yorum yapabiilir bu konuda
Bana yeter gibi. 10 kalsa, 4Gb oyun olsa,1gb müzik olsa, 200mb fotoğraf olsa 4,8Gb bize kalıyor. :)Benim sınıf arkadaşımda 16Gb Lg G2 var. Daha hüç hafızada sorun yaşamadı.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Çokta sıkıntı olmaz bence.3gb müzik olsa 3-4gb oyun olsa geriye kalan hafıza yeter bence

Invoke

Invoke

Üye

Ben hep 16gblık telefon kullandım sorun yok. Rahat olun idare edeceksiniz.:D

Elit kesinlikle önermem ama layt alana da diyecek bir şey yok en azından 1000 lira. Ram hele hiç farketmez 2-3 farkını hissetmezsiniz bile.

tufless

tufless

Üye
O zaman Lite modeli f/p olmaya aday desek yanlış olmaz heralde :D Da ne zaman çıkıcak bu lite modeli

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Gerçekten lite modeli ne zaman çıkacakmış?
İnternet değil de mağaza fiyatı olarak Nexus 5 ve Lg G2 fiyatlarını da söyleyebilecek birisi var mı?

Üst Alt