Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Ne youtubeu la? Zaten 4K olsa da cihaz desteklese de ttnet desteklemiyor ki. :D

• Beğen
Tepkiler: 134ugurcan ve kelooo

kelooo

Üye
bu gmd neden videoyu 3gp olarak kaydediyor bilgisi olan var mı elite de aynı galiba sitesinde öyle yazıyor

dejavu178

dejavu178

Üye
tag de yapmışlar elite selfie diye :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beyler cihazı bekleyin başınız yanmasın :D ben lumia 620'den geçeceğim büyük ihtimal

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

esokmen

esokmen

Üye
Ben hala beklemedeyim. Aşırı acelem yok. Çıksa da belli bir sure bekledikten sonra alacagim ama inaniyorum ki harika olacak. Videosunda şu iphone da gordugum orta tusunun ekranda kisa yolu plmasi harika. Bence GENERAL MOBILE kendisinden beklenmeyecek derece bir atilimla getirttigi discovery ile çıkışa gecti ki hak ediyor.

tufless

tufless

Üye
Ben hala beklemedeyim. Aşırı acelem yok. Çıksa da belli bir sure bekledikten sonra alacagim ama inaniyorum ki harika olacak. Videosunda şu iphone da gordugum orta tusunun ekranda kisa yolu plmasi harika. Bence GENERAL MOBILE kendisinden beklenmeyecek derece bir atilimla getirttigi discovery ile çıkışa gecti ki hak ediyor.
Aynen katılıyorum.. Benimde acelem yok şu üni sınavlarını atlatıyım o arada bu çıkar zaten biraz beklicem bende kronik sorun vs neler görmek için incelemeleri izlemek için ondan sonra alıcamBu arada resmi sitesinde 1 dakikada 99 fotoğraf çekebilme kabiliyeti var diye yazılmış. Bazı arkadaşlar bu durumun olmamasından şikayetçiydi

• Beğen
Tepkiler: efeyılmaz
esokmen

esokmen

Üye
SPEN tarzi bi kalem olsa tadindan yenmeyecek :D:D

meg1ddo

meg1ddo

Üye

resmi sitede tüm bilgiler yer alıyor, tek merak ettiğim konu malzeme kalitesi, eğer kaliteli bir his verirse ve sağlamsa gerçekten de diğer firmaların amiral gemilerini almanın pek bir sebebi kalmıyor, güncelleme de de çok sıkıntı olmaz bundan sonra gm de artık güncellemenin ne kadar önemli olduğunu farketti, zaten topu topu 2 tane adam gibi modeli var onlara da güncelleme versin bi zahmet.

tufless

tufless

Üye
Arkadaşlar bazı internet üzerinden satış yapan siteler ilan açmış. Ve fiyatı 1299 yazmışlar. Ama telefon piyasaya gerçekten sürülene kadar fiyatta güncelleme olabilirmiş

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Geç gelecek ama s800ac ile gelecek diyenler, ümitlerinizi kırın çünkü resmi sitesi yeni açıldı, ve ac ile geleceğini söylemiyor.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
fiyatın çokta beklendiği gibi uygun olacağını zannetmiyorum, 1299 beklenebilir bir rakam bence, pahalı desek adamlar diyecek aynısını 2000 liraya alıyorsun.

0MG90

0MG90

Üye
M. Güler gec gelecek dedi 800ac li olanı yani beklemeniz lazım bunu alacaksanız

avast

avast

Üye
Benxe ac ve ab li 2 model cikarmak sacma kim ab alirki o zaman ne cikacqksa oyle kalmali

0MG90

0MG90

Üye
Fiyat farkı olacaktır

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beklemedeyiz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

esokmen

esokmen

Üye
Arkadaslar ac olmasi neyi degistirecek

ozakin70

ozakin70

Üye
Youtubede bile FHD belgesel bulamıyorum HD izliyorum 4K nerde bulacamda izlicem...

Bi tane buldum örnek olarak tabi yaygın degil 4k videolar

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

134ugurcan

134ugurcan

Üye
Bi tane buldum örnek olarak tabi yaygın degil 4k videolar

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
video izlerken bile dona dona yükleniyor upload ederken baya beklemek lazım bence 4k gereksiz bişey şimdilik :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dostlar ön sipariş başlamış 1.400 civarı fiyatla sebebi altın dolar yuro yükselişi bence . Yoksa 1000 tl olurdu

Üst Alt