1 dklık 4k video 3 4 saatte yüklenir heraldeNe youtubeu la? Zaten 4K olsa da cihaz desteklese de ttnet desteklemiyor ki.![]()
Benim için kamera önemli zaten selfie falan 
Aynen katılıyorum.. Benimde acelem yok şu üni sınavlarını atlatıyım o arada bu çıkar zaten biraz beklicem bende kronik sorun vs neler görmek için incelemeleri izlemek için ondan sonra alıcamBu arada resmi sitesinde 1 dakikada 99 fotoğraf çekebilme kabiliyeti var diye yazılmış. Bazı arkadaşlar bu durumun olmamasından şikayetçiydiBen hala beklemedeyim. Aşırı acelem yok. Çıksa da belli bir sure bekledikten sonra alacagim ama inaniyorum ki harika olacak. Videosunda şu iphone da gordugum orta tusunun ekranda kisa yolu plmasi harika. Bence GENERAL MOBILE kendisinden beklenmeyecek derece bir atilimla getirttigi discovery ile çıkışa gecti ki hak ediyor.
Youtubede bile FHD belgesel bulamıyorum HD izliyorum 4K nerde bulacamda izlicem...
video izlerken bile dona dona yükleniyor upload ederken baya beklemek lazım bence 4k gereksiz bişey şimdilikBi tane buldum örnek olarak tabi yaygın degil 4k videolar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız