Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

134ugurcan

134ugurcan

Üye
Maxicep sitesine girdiğinde yazan yazı bu ay gelecek diyorsa beklemekte fayda var :D

• Beğen
Tepkiler: mehmettech

tufless

tufless

Üye
Arkadaşlar bence bu ay çıkmıcak bu telefon. Adamlar çıkıp açıklama yapmıyor daha. Ben şöyle düşünüyorum. Şuan kurlar yüksek olduğundan zaten çıkarmak istemiyorlardı. Bu 800 ve 800ac olayıda buda tuz biber oldu. Zaten kurlardan çıkaramıyoruz yüksek fiyattan piyasaya sürmek istemiyoruz bari süre uzamışken biraz daha uzasın biz piyasaya 800ac ile girelim demiş olabilirler

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
en az 1500tl olr bence :D gmd 2 de 900civarı gmd 1 730tl telpanın yüzünden :D

mehmettech

mehmettech

Üye
:( fiyat-ı meçhul telefon

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
tufless

tufless

Üye
en az 1500tl olr bence :D gmd 2 de 900civarı gmd 1 730tl telpanın yüzünden :D
Ben bu fiyatlara çıkıcağını sanmıyorum :D Çünkü o fiyatlara çıkarsa satış yapamaz alternatifler çoğalıyor o zaman :D İnsanlar gidipte o zaman bilindik güvendik marka diyip diğer markalara yönelir

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
:D ya kaç tl olacak kardeş :D gmd 1 730tl :D elita 800tl olursa bende alırım valla en az 1400 olur elita gmd 2 de 850 900 lite de 950 1050 arası

tufless

tufless

Üye
Ben elite in 1400 olacağını sanmıyorum. Taş çatlasın 1299 geçmicektir. Ama benim beklentim 1199 gibi bi rakamla piyasaya girecek. Dediğim gibi senin dediğin fiyatlara çıkarsa satış yapamaz alternatif çoğalıyor. Gm de bunun farkındadır bence.

Uhops

Uhops

Üye
+1500 diyenler;
Pahalı alışmış kişiler... (uyaklı oldu :D )

GMD 1 gibi olabilmesi için gene düşük fiyat çekmek zorundalar. GMD Elite:1200, Lite içinde 1000 çok uygun bence :)

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Belki gm bir surpriz yapar 1099 dan cikar ilk parti

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
General Mobile ve 1.000+ uzeri para? Satmaz bu cihaz piyasaya yayilana kadar Nexus 5 1200 lira olur 1.000 lira uzeri sikinti yaratir bu marka icin Nexus 5 ve G2 gibi cihazlar varken fazla kipirdama payi yok o fiyata..

BelaMonte

BelaMonte

Üye
General Mobile ve 1.000+ uzeri para? Satmaz bu cihaz piyasaya yayilana kadar Nexus 5 1200 lira olur 1.000 lira uzeri sikinti yaratir bu marka icin Nexus 5 ve G2 gibi cihazlar varken fazla kipirdama payi yok o fiyata..
yine dedikleri anda çıkarsalardı çok kişi satın alırdı

tufless

tufless

Üye
Donanım ilgi çekici olduğu için buna güveniyorlar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fiyatı çok uygun donanıma göre bu konuda mutabıkız.Onlarca kisi de bekliyo forumdan lakin atlanan nokta su tahminen 1.200 lira civarları olacagı düsünülen cihaz var elimizde ve diger tarafta en yakın örnek Nexus 5 var G2 var.
1.300 hatta internet üzerinden paralel ithalat ürünleri 1.270 liraya kadar bulunabiliyor.Herkesi heyecan sardı elite'ı bekliyorum falan ben burdan sunu anlıyorum Gm,LG'den daha iyi bir reklam yapmıs sosyal medyada özellikle yani o zaman elite'ı bekliyorum diyenler benim söyledigim modellerden habersizmiydi?Tabiki hayır reklam basarılı olmus.Nexus 5 1.000 lira çıksaydı kimse alıcam ya da bekliyorum demiycekti en azından elite kadar.Ama Gm çıkarınca discoveryden alısıldıgı üzere nexus 5'den çok çok iyi cihaz ama nexus 5'den daha ucuza satıcaklar gibi anlasıldı.Discovery ile bu cihaz farklı kulvarda.4 çekirdek cihazların revaçta olmaya basladıgı dönemde eski ve çok da iyi olmayan bi islemci ile 4 çekirdek olmasıyla sükse yarattı gmd o yüzden uygun fiyata geldi simdi elite'ın da fiyatı uygun Note 3,S5,G2,Z1 ayarında bir cihaz ama Lg gibi bir firma ile yakın fiyatlar vermek zararlarına olur.Fark yaratmak istiyolarsa verecekleri üst fiyat 999 tl olmalı.Daha 1-2 ay kadar piyasanın f/p cihazları G2 ve Nexus 5 olacaktır yeni cihaz alacaklar bence bunu iyi degerlendirsin bu fiyatlarda G3 ya da diger markaların amiral gemileri ile aynı donanımı sunan Nexuslar bulamayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve GDDR5
2495243

2495243

Kapalı Hesap
Elite sitede yerini aldi arkadaslar

dejavu178

dejavu178

Üye
aynen kısa zamanda çıkar inşallah

Uhops

Uhops