Fiyatı çok uygun donanıma göre bu konuda mutabıkız.Onlarca kisi de bekliyo forumdan lakin atlanan nokta su tahminen 1.200 lira civarları olacagı düsünülen cihaz var elimizde ve diger tarafta en yakın örnek Nexus 5 var G2 var.
1.300 hatta internet üzerinden paralel ithalat ürünleri 1.270 liraya kadar bulunabiliyor.Herkesi heyecan sardı elite'ı bekliyorum falan ben burdan sunu anlıyorum Gm,LG'den daha iyi bir reklam yapmıs sosyal medyada özellikle yani o zaman elite'ı bekliyorum diyenler benim söyledigim modellerden habersizmiydi?Tabiki hayır reklam basarılı olmus.Nexus 5 1.000 lira çıksaydı kimse alıcam ya da bekliyorum demiycekti en azından elite kadar.Ama Gm çıkarınca discoveryden alısıldıgı üzere nexus 5'den çok çok iyi cihaz ama nexus 5'den daha ucuza satıcaklar gibi anlasıldı.Discovery ile bu cihaz farklı kulvarda.4 çekirdek cihazların revaçta olmaya basladıgı dönemde eski ve çok da iyi olmayan bi islemci ile 4 çekirdek olmasıyla sükse yarattı gmd o yüzden uygun fiyata geldi simdi elite'ın da fiyatı uygun Note 3,S5,G2,Z1 ayarında bir cihaz ama Lg gibi bir firma ile yakın fiyatlar vermek zararlarına olur.Fark yaratmak istiyolarsa verecekleri üst fiyat 999 tl olmalı.Daha 1-2 ay kadar piyasanın f/p cihazları G2 ve Nexus 5 olacaktır yeni cihaz alacaklar bence bunu iyi degerlendirsin bu fiyatlarda G3 ya da diger markaların amiral gemileri ile aynı donanımı sunan Nexuslar bulamayabilirsiniz.