Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
ilk partta sorun çıkarmı aynı soruyu sormuştum ama 800 ac yerine 800 koyma falan?

800 ac/ 800 diye bir şey yok hepsi 800 :D
Ama yok öyle bir şey olmaz hepsi msm8974AC olur.
Ama belki başka sorunlar olabilir yine ilk partide.
Çünkü AC değil AB olması basit bir hata olmaz bildiğin donanım farklı olmuş oluyor.

GMD bu telefonun uzun süre arkasında duracak gibi sürekli iyileştirme yapıcaklarmış Zaten telefonu kendileri yapmadı bari onu yapsınlar : ) alasım var çok.

gmd nereye arkasında duruyor ? Basit basit iyileştirme güncellemeleri gelecek bir iki bug fixlenecek en fazla, diyeceğim olay çıkacak şimdi. Vay efendim, niye gmdye laf atıyon diye. =P

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve Dede

Kit Kat

Kit Kat

Üye
800 ac/ 800 diye bir şey yok hepsi 800 :D
Ama yok öyle bir şey olmaz hepsi msm8974AC olur.
Ama belki başka sorunlar olabilir yine ilk partide.
Çünkü AC değil AB olması basit bir hata olmaz bildiğin donanım farklı olmuş oluyor.

gmd nereye arkasında duruyor ? Basit basit iyileştirme güncellemeleri gelecek bir iki bug fixlenecek en fazla, diyeceğim olay çıkacak şimdi. Vay efendim, niye gmdye laf atıyon diye. =P
Yok : ) Bence Android güncellemelerinide alır uzun süre.

Invoke

Invoke

Üye
Bu arada AC daha yüksek frekansta çalıştığından Snap800lülere göre daha fazla şarj harcayacaktır. Keşke batarya biraz daha fazla olsaydı.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Telefon gionee elife e7 diye kötülemeye calisan arkadaşlara sorayim.GM olmasa,bu telefonu ülkemize getirmese boyle ozelliklere sahip snap800ac adreno330lu 5,5"fhd ekranli 3gb ramli vs vs özelliklere sahip bir telefonu 1100lira gibi bi fiyata alabilecek miydiniz?

• Beğen
Tepkiler: Dede
tapatalk

tapatalk

Üye
bu tarz cihazları ben sevemiyorum

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Kit Kat

Kit Kat

Üye
E7'nin içini açtığın zaman arka tarafını kaplayan ınce bi metal var sanırım ısıyı bu şekilde yayarak telefonun ısınmamasını sağlayak sürekli yüksek frekansta çalışmasını sağlıyor buda çok pilden yer. Ama 24 saati geçtiğini söylüyor GM genel müdürü.

Invoke

Invoke

Üye
E7'nin içini açtığın zaman arka tarafını kaplayan ınce bi metal var sanırım ısıyı bu şekilde yayarak telefonun ısınmamasını sağlayak sürekli yüksek frekansta çalışmasını sağlıyor buda çok pilden yer. Ama 24 saati geçtiğini söylüyor GM genel müdürü.

Kullanmazsan geçer, tabi. yoğun kullanımda dayanmaz ama zaten 24saat dışarıda değiliz genelde.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Ccihat67
KayraBey

KayraBey

Üye
Telefon gionee elife e7 diye kötülemeye calisan arkadaşlara sorayim.GM olmasa,bu telefonu ülkemize getirmese boyle ozelliklere sahip snap800ac adreno330lu 5,5"fhd ekranli 3gb ramli vs vs özelliklere sahip bir telefonu 1100lira gibi bi fiyata alabilecek miydiniz?
Katılıyorum hacı abi...

• Beğen
Tepkiler: Kerim.
Invoke

Invoke

Üye
Aynen, bence de iyi oluyor GM'nin bu cihazları getirmesi.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Disocvery 1in bataryasi içinde ayni şeyi dediniz 1700mah yetmez vs diye.ama yetiyor.discovery elite ciksin kullanin ondan sonra bataryasi hakinda yorum yapin:)İnceleme videosu eklendi.reklam içeren yer yok.sadece telefonu kullaniyorlar hakkında konuşuyorlar silmezseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Ccihat67
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Eh, sanırım bu lafta direk beni vuruyor. Neyse ben kötülemeye çalışmadım Kerim.

Invoke

Invoke

Üye
Batarya düşük sonuç olarak 3+ olaydı iyiydi. =P

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Yani discovery kullanan biri olarak ben de inşallah sonraki cihazim olacak

• Beğen
Tepkiler: .caner.
tufless

tufless

Üye
Hm işleri çok iyi devam ettiriyor. Fakat şahsi fikrim 5.5" birazca büyük :) ben fazla büyük telefonları sevmem tablet gibi bildiğin. Gmd 2 bu yandan beni kendine daha çok çekiyor. Gmd2 ninde kötü bi yanı yok bence özellikler yakın. Hemde o 850 tl civarlarında olucakmış

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Hm işleri çok iyi devam ettiriyor. Fakat şahsi fikrim 5.5" birazca büyük :) ben fazla büyük telefonları sevmem tablet gibi bildiğin. Gmd 2 bu yandan beni kendine daha çok çekiyor. Gmd2 ninde kötü bi yanı yok bence özellikler yakın. Hemde o 850 tl civarlarında olucakmış
Olabilir tabi

Üst Alt